Slider

Keväinen kodin piristys tauluilla

lauantai 4. huhtikuuta 2020


* Kaupallinen yhteistyö Desenio
Kevät on varmasti meille monelle sitä aikaa vuodesta, kun omaa kotia alkaa katsoa uusin silmin. Tämä vuodenaika onkin joka vuosi tuonut mukanaan minulle sisustuskuumeen, jonka myötä olen tehnyt kotiin pieniä uudistuksia. Tuntuisi oudolta jättää mainitsematta tässä yhteydessä myös nykyinen poikkeustilanne koronavirukseen liittyen, sillä se on viimeaikoina lisännyt meidän monien kotona vietettyä aikaa. Tilanne on aivan äärimmäisen tärkeää ottaa vakavasti, mutta mielestäni oman hyvinvoinnin kannalta on myös tärkeää yrittää mahdollisuuksien mukaan löytää niitä pieniä ilon aiheita vallitsevista olosuhteista. Pienet kodin ilmettä raikastavat jutut, kuten esimerkiksi uudet julisteet, ovat kuuluneet minulla juurikin niihin mieltä piristäviin asioihin!


Uudet julistetaulut (ylempi pieni taulu ja vasemman puoleisin):Painted Lines No 1 ja Dancer Line Art
Aikaisemmat taulut (alempi pieni taulu ja iso taulu): Curve Line Art ja Simple Lines No1Isompi taulu: Texture Line Hands Pienempi taulu: Painted Lines No2


Pientä freesausta kokivat meillä sekä olohuoneen tauluseinä että makkarin lipaston päällinen. Olohuoneen tauluseinälle hain vähän lämpimämpää ja luonnollisempaa fiilistä, jota onnistuin luomaan beigen sävyjä ja vaaleita puisia kehyksiä lisäämällä. Uusia julisteita seinälle päätyikin kaksi, ja loput muutoksesta sain aikaan yhden vanhemman Desenion julistetaulun paikkaa siirtämällä ja uusilla puisilla kehyksillä! Tykkään rikkoa tauluseinän symmetristä linjaa keskenään erilaisilla kehyksillä.

Makkarin sisustuksen osalta halusin myös jatkaa samaa luonnollista ja neutraalia linjaa, joka toteutui pitkälti samoin keinoin, kuin olohuoneessakin. Mielestäni lipaston päällisen luonnonmateriaalien ja neutraalin värimaailman kanssa sopii yhteen taulujen rennompi asettelu niin, että ne nojaavat seinään. Kuten kuvista on pääteltävissä, tällä hetkellä minua sisustuksessa viehättävät vaalea puu ja luonnonmateriaalit, beige sekä yksinkertaiset, piirrosmaiset julistetaulut. 


Kauniiden julistetaulujen lisäksi suosittelen tsekkaamaan Deseniolta myös taulujen kehykset! Niiden avulla on todella helppoa tuoda uusiin tai vanhoihin julistetauluihin uutta ilmettä. Esimerkiksi mustilla kehyksillä on mahdollista saada aikaan kontrastisempi ilme, kun taas vaaleat puiset kehykset tuovat sisustukseen lämpöä ja pehmeyttä. Tästä esimerkkinä on tekstin alapuolella olevan kuvan vanhempi Desenion julistetauluni, johon sain uuden neutraalimman ilmeen vaihtamalla kehykset. 


Juliste: Antibes Kehykset: Puukehys vaalea 50x70

Millaisilla pienillä asioilla te olette piristäneet kodin sisustusta tänä keväänä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä