Slider

Tauluseinän uusi ilme

tiistai 17. syyskuuta 2019*Yhteistyössä Desenion kanssa

Syksy on tunnetusti sitä aikaa vuodesta, kun tekee mieli tehdä pieniä ja suurempiakin uudistuksia kotiin. Jotenkin sitä katsoo kesän jälkeen kotia ihan uusin silmin, kun vihdoin rauhoittuu hyggeilemään kaikilta kesämenoiltaan pimenevien ja kylmenevien iltojen myötä. Eräs uudistusta kaivannut kohta kodissamme on jo pidemmän aikaa mielestäni ollut olohuoneen tauluseinä. Yhteistyössä suosikki julistetaulujen nettikauppani, Desenion, kanssa tauluseinä saikin kokonaan uuden ilmeen.


Aikaisemmin olohuoneemme tauluseinä koostui mustavalkoisista julistetauluista. Niitä tässä pari vuotta katselleena aloin kuitenkin kaivata jotain pehmeämpää ja raikkaampaa, sillä pelkkä musta ja valkoinen tuntuivat niin kovalta ja kontrastiselta yhdistelmältä. Tauluseinä saikin uuden, neutraalin sävymaailman, jossa on mustan ja valkoisen lisäksi harmaan ja beigen sävyjä. Taulujen ääriviivamaiset kuviot ja piirretyt muodot ovat mielestäni tyylikkäitä, kevyen näköisiä ja sopivat keskenään kauniisti yhteen. Tauluseinään saa myös kivasti vaihtelevuutta ja pehmeyttä, kun rikkoo mustien kehysten yhtenäistä linjaa lisäämällä sekaan valkoisia, tai muita eri värisiä kehyksiä.


Valitsemani taulut oikealta vasemmalle (suorat linkit tauluihin): Line Flower No1, Linee No2Curve Line Art, Antibes,  Painted Lines No2

Kaltaisilleni innokkaille syyssisustajille olisi myös tarjolla alekoodia - koodilla "HENNAS25" saat -25% alennusta Desenion julistevalkoimasta aikavälillä 17-19.9. Kannattaa siis olla ripeästi liikkeellä julistetaulukaupoilla! Huomioithan, että koodi ei koske kehyksiä eikä handpicked-, collaboration- tai persoonallisia julisteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä