Slider

5 parasta toukokuulta

keskiviikko 5. kesäkuuta 2019Tämän vuoden toukokuu oli tiivistetysti kuvaillen sellainen hyvän mielen täyteinen elämästä nauttimisen kuukausi. Tällainen kuukausi oli erittäin tervetullut rankan kevään jälkeen, jonka aikana olin epätoivon partaalla opintojeni suhteen ja väänsin kandia väkipakolla ajoittain itku silmässä.  Vaikka kesäkuun puolella jo mennäänkin, halusin listata ylös viisi parasta juttua tältä kuukaudelta, joka osoittautui tämän kevään parhaaksi!


Kirsikankukat

Voi kyllä, nämä kirotut jokavuotiset blogikliseet pääsivät tälle listalleni :D Mutta ihan oikeasti, kun sen pari viikkoa vuodesta Suomessa kukkii jotain näin kaunista, eikö siitä saisi silloin iloita ja nauttia täysin siemauksin?! Itse pääsin ihailemaan Roihuvuoren kirsikkapuistoa täydessä loistossaan ensimmäistä kertaa vasta tänä vuonna, ja näky oli upea.

Vierailu Raumalla ja Yyterissä

Ihana Suvi kutsui meidät luokseen Raumalle, ja jollain ihmeen tuurilla löydettiin päivät, joina meillä kaikilla oli mahdollisuus lähteä tälle visiitille. Näiden parin päivän aikana kierreltiin Rauman vanhassa kaupungissa, tehtiin piknik meren äärelle kalliolle, naurettiin aivan päättömälle inside-läpälle, järkättiin brunssi banaanipannareineen ja avotoasteineen sekä käväistiin vielä Yyterissäkin, jonka kauneudesta todellakin vaikutuin! Näitä paria päivää muistellessa vieläkin hymyilyttää (ja tulee ehkä mieleen pari jotain täysin painokelvotonta läppääkin), huikeita tyyppejä kuuluu mun ystäväpiiriini.

Hyvä arvosana kandista

Tuskailin kandin kanssa pitkään, sillä tehtyäni päätöksen opintojeni lopettamisesta motivaationi suorastaan loisti poissaolollaan. Työskentely oli täyttä hampaat irvessä vääntämistä ja moneen kertaan tuli mietittyä, että hitto, jätänkö vaan koko homman kesken, enkä kirjoita papereita ulos yliopistosta. Palautettuani kandini tunsin kuitenkin tehneeni parhaani sen hetkisiin voimavaroihini nähden, eikä minulle siksi ollut niin suurta merkitystä sillä, minkä numeron työstäni saan. Saatuani tulokset käsiini yllätyin positiivisesti ja suorastaan liikutuin, sillä sain työstäni oikeasti hyvän numeron. 


Kreikan matka

Minulla ja poikaystävälläni ei ollut vielä reilua viikkoa ennen reissuun lähtöä mitään hajua siitä, että tultaisiin lähtemään ulkomaille. Äkkilähtöjen, lentojen ja hotellien selailu on meille sellainen yhteinen juttu, ja alkuun katseltiinkin äkkilähtöjä lähinnä huvikseen. Kun kohdalle kuitenkin osui sattumalta edullinen äkkilähtö mieleiseen kohteeseen ja vielä molemmille sopivaan aikaan, päätettiin pienen arpomisen jälkeen, että nyt hemmetti sentään lähdetään! Nyt kun on vielä elämäntilanteen puolesta mahdollisuus lähteä reissuun muutaman päivän varoitusajalla sen kummempia suunnittelematta, pitää se ihan ehdottomasti käyttää. Kohteemme oli Kreetan Hania, joka yllätti meidät todella positiivisesti. Reissujutuista kuitenkin enemmän omissa postauksissaan! Tämä oli meidän molempien mielestä yksi meidän parhaista yhdessä tekemistä matkoista, ja uskon, että matkaan lähdön spontaaniudella oli siinä iso rooli.

Synttärit Santorinilla

Jos minulle oltaisiin vuoden alussa kerrottu, että tänä vuonna tulen viettämään syntymäpäivääni Santorinilla, en olisi uskonut korviani. Mutta niin se vaan oli! Santorini on pitkään ollut minulle yksi sellaisista kohteista, jonka haluan ihan ehdottomasti elinaikanani nähdä, joten oli todellakin ainutlaatuista päästä viettämään omaa syntymäpäivää sinne. Teimme Kreetalta päiväreissun Santoriniin, jossa vierailimme saaren varmasti kuuluisimmissa paikoissa, eli Oian ja Firan kauniissa valkoisten talojen täyttämissä kylissä. Tästäkin reissusta voisin tehdä oman postauksen, jos olette kiinnostuneita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä