Slider

5 kotimaan kohdetta, joissa haluan käydä kesällä

tiistai 25. kesäkuuta 2019Kesäisin monet Suomen kaupungeista ovat parhaimmillaan, ja kesäinen Suomi onkin mun mielestä ihan valtavan kaunis. Kotimaan matkailua tuleekin harrastettua ihan erityisen paljon kesäisin, mistä sainkin idean listata alle 5 kohdetta, joissa haluan vierailla, tai joissa olen jo käväissyt tämän kesän aikana!


Hanko

Hangossa tuli käytyä ensimmäistä kertaa viime kesänä, ja haluan todellakin vakiinnuttaa ainakin yhden Hankoreissun osaksi joka kesäisiä traditioita. Viime kesänä käytiin Hangossa syömässä Skifferissä ja kierreltiin vanhoilla puutaloilla, kauniilla rannoilla sekä rantakallioilla. Hangossa voisi olla myös aivan ihanaa vuokrata polkupyörät, ja kierrellä paikkaa niiden avulla. Paikkaan olisi ihana jäädä myös kokonaiseksi viikonlopuksi yöpyen jossakin rannan tuntumassa olevista kauniista pitsihuviloista!

Porvoo 

Porvoon vanha kaupunki on joka kesän must! Vanhat pastellisävyiset puutalot, pikkuputiikit ja ihanat ravintolat sekä kahvilat tekevät Porvoosta ihan omanlaisensa. Ravintoloista suosittelen Zum Beispieliä ja liikkeistä kuvankaunista By Pia'sia!Turku

Turussa on tullut käytyä viimeksi pari vuotta sitten. Turku vaikuttaa kuitenkin jokirantoineen päivineen aivan ihanalta kesäkaupungilta, johon olisi kiva päästä tekemään päivävisiitti jossain vaiheessa kesää. Lisäksi olen halunnut päästä testaamaan Turussa jo pitkään Kembuz Cafe-nimisen kahvilan, josta saa ainakin super herkullisen näköisiä smoothie bowleja.

Naantali

Naantali on mun kesäreissukohdelistan uusin tulokas, jonka voisi ehkä yhdistää myös Turun päiväreissuun! Naantalissa haluaisin nähdä ainakin vanhan kaupungin ja käydä herkuttelemassa maailman parhaina mainostettuina vohveleilla Amandis-kahvilassa. Myös Kultarannan seudu ja saaristomaisemien näkeminen houkuttelisivat!

Yyteri 

Yyterin ranta on aivan ainutlaatuinen, ja leukani kirjaimellisesti loksahti auki, kun näin sen! En rehellisesti sanottuna ole tiennyt, että Suomessa voi olla tällaisia rantoja. Vaikka postauksen kuvien ottamispäivänä ei ollut ihan biitsikelit, niin oli paikka silti todellakin näkemisen arvoinen. Voin vain kuvitellam, kuinka ihana paikka on silloin, kun rantakelit ovat kohdillaan!Millaisia kohteita sun kotimaanmatkailu-bucketlistiltä löytyy? Kuulisin myös mielelläni teidän vinkkejä kohteisiin!

8 kommenttia:

 1. Ai vitsit mun bucket listalla on myös tuo Yyteri! Näyttää niin upealta paikalta. Samaten myös kesäinen Porvoo ja Hanko ovat listalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyteri on kyllä mieletön! :) Nuo kaikki mainitsemasi kohteet ovat kyllä aivan ihania!

   Poista
 2. Ihan samoja kohteita on kyllä munkin listalla! Täytyy sanoo että Pori on muuten myös aika kiva, mutta vaan Jazzien aikaan 😂🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä niin kivalta vaikuttavia paikkoja! <3 Haha joo se Pori Jazzien katu näytti kyllä tosi hienolta, mut en tiedä sytyinkö muuten kaupungille niin hirveästi! :D

   Poista
 3. Suomessa on kyllä ihania kesäkaupunkeja! Mua ihan hävettää miten vähän oon reissannut Suomessa! Sun listalta oon käynyt vaan Naantalissa ja sielläkin viimeksi ihan pienenä! Porissa kävin asuntomessuilla viime vuonna ja harmittaa että en ehtinyt käydä Yyterissä. Mun suosikkeihin lukeutuu varmaankin Helsinki ja Joensuu ��Porvoossa olisi tarkoitus tänä kesänä päästä käymään! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, ihania kohteita löytyy niin paljon kun vaan jaksaa reissata! :) Siis mulla oli vielä joku aika sitten ihan sama homma, etten ollut käynyt täällä Suomessa hirveästi missään, mut nyt oon ottanut kotimaanmatkailun oikeen asiakseni! Oi että, Joensuu vaikuttaa kyl ihanalta kesäkaupungilta! :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia! ja samaa mieltä tuosta Yyteristä, kävin siellä viime kesänä ja haluan ehdottomasti päästä tänä kesänä uudelleen :) Toinen olis myös tuo Hanko jossa en ole käynyt aiemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, itsekin olin tosi tyytyväinen näihin - Anette on hurjan taitava kuvaaja!<3 Yyteri on tosiaankin aivan upea paikka, munkin tekisi mieli tehdä uusi reissu sinne! :) Hanko on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä