Slider

Mitä oikeasti kuuluu?

keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Untitled

Mitä oikeasti kuuluu?

Voin pitkästä aikaa kevyin sydämin vastata, että hyvän puolella ollaan. Koko kevään ajan pohdiskelut opintoihin liittyen ja vaikeudet kandin kirjoittamisen suhteen veivät voimia ja saivat paikoitellen mielen matalaksi, mutta nyt olen päässyt pahimmasta yli. Kesä tulee, elämä hymyilee ja niin edelleen!

Mitä tapahtuu opiskelurintamalla?

Tilanteestani opiskeluiden suhteen kirjoittelinkin syvällisemmin edelliseen postaukseeni, joten jos haluat tutustua kattavammin ajatuksiini aiheesta, pääset postaukseen tästä. Juttu on siis niin, että tulin puolentoista vuoden mittaisen harkinnan jälkeen päätökseen lopettaa opintoni kasvatustieteellisessä. Olen myös ylpeä siitä, että sain juuri kirjoitettua kandini - mulla on kohta siis ensimmäinen korkeakoulututkinto plakkarissa! Olen lopetuspäätöksestäni todella helpottunut ja hyvillä mielin. Opiskelut eivät kuitenkaan osaltani olleet vielä tässä, ja sen verran voin asiaa raottaa, että eri alalla tullaan jatkamaan myöhemmin. Siitä sitten kuitenkin lisää vasta, kun aihe on ajankohtainen!

Parisuhde / perhe / ystävät?

Hyvältä näyttää tällä elämän osa-alueella, ja läheiseni ovat olleet minulle valtava tuki erityisesti tämän kevään aikana. Mun vuodatuksiani, valitustani ja epätoivon hetkiäni opintoihin liittyvistä fiiliksistä on jaksettu kuunnella jo varmasti kyllästymiseen asti ja muhun on jatkuvasti jaksettu valaa uskoa siitä, että saan kyllä tutkinnon pakettiin. Tämä on kyllä niin kliseistä live love laugh-settiä, mutta olen todella kiitollinen poikaystävästäni, perheestäni ja ympäri Suomea ripotellusta ystäväpiiristäni <3

Untitled

Matkat?

Haaveillaan poikaystäväni kanssa lähestulkoon päivittäin tulevista reissuista, ja tsekkaillaan lentoja, hotelleja, äkkilähtöjä ja edullisia pakettimatkoja. Mitään reissua ei tosin tällä hetkellä varauksessa ole, mutta erityisen innoissamme olemme Amalfin rannikosta, Nycistä ja Singaporesta!

Harrastukset / hyvinvointi?

Treenit sujuvat hyvin, ja salilla on käyty tavalliseen tapaan ja olen nauttinut todella paljon myös ulkoilusta luonnossa kävelylenkkien merkeissä. Liikunta on ollut minulle varsinkin tänä keväänä todellinen henkireikä. Opintostressi on päässyt horjuttamaan hyvinvointiani, ja olenkin kärsinyt päänsäryistä, epämääräisistä sydämentykytyksistä ja yleisestä ahdistuneisuudesta kouluhommiin liittyen. Nämä asiat ovat kuitenkin handlattavissa, sillä niiden syy on ilmiselvä ja pian päiväjärjestyksestä poistuva. 

Inspiroi eniten/vähiten?

Eniten inspiroi tällä hetkellä Instagram, jossa on jo jonkun aikaa tuntunut siltä, että ideoita riittää ja se oma visuaalinen tyyli on viimevuoden loppupuolen kadoksissa olon jälkeen löytynyt takaisin. Tuntuu siltä, että suhtautumiseni Instaan on terveempi kuin aikoihin, enkä kyttää numeroita, statistiikkaa tai vertaile omaa sisältöäni muihin. Sen sijaan keskityn puhtaasti toteuttamaan omannäköistä juttuani ja inspiroitumaan muista. Vähiten inspiroi tällä hetkellä koulu ja ne muutamat viimeiset kurssit, jotka pitäisi saada vielä kasaan.

Untitled


Untitled

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Tällä hetkellä olen ihan addiktoitunut päärynöihin ja viinirypäleisiin, ja niitä tuleekin naposteltua harva se päivä. Myös Pirkan vegaanista mango-passionjädeä on tullut vedeltyä purkki jos toinenkin. Telkkarista tuijottelen pitkästä aikaa Täydellisiä naisia, joka on kyllä ihan parasta aivot narikkaan-draamaa! Tuntuu melkein siltä, kuin katsoisi kokonaan uutta sarjaa, sillä siitä on vuosikausia, kun olen viimeksi katsonut sarjan tuottarit läpi. Lukemiseni painottuvat tällä hetkellä vahvasti terveystietoon liittyvään kirjallisuuteen, kun kuron kasaan viimeisiä sivuainekurssejani. 

Mitä odotan?

Odotan kovasti kesää ja opintostressin kaikkoamista. Mielessä kolkuttelevat myös jo kaikki ihanat kesäiset kotimaan reissut, joita haluaisin päästä jo toteuttamaan ystävieni kanssa!

Untitled

Kuvaaja: Inka P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä