Slider

Ihanat Maria Nilan hiustuotteet

keskiviikko 22. toukokuuta 2019

DSC_0795-2
Yhteistyössä Eleven.fi
*sisältää mainoslinkkejä

Kun viime kesänä sain testiin ensimmäiset Maria Nilan hiustuotteet, tiesin löytäneeni suosikkihiustuotemerkkini. Maria Nilan hiustuotteissa on yksinkertaisesti kaikki kohdallaan - ne ovat kokonaan suunniteltu ja tuotettu Ruotsissa, niissä on hyvä hinta-laatu-suhde, ne ovat vegaanisia, cruelty-free ja ympäristöystävällisiä,  sulfaatittomia ja parabeenittomia sekä onhan niissä myös mielettömän nätit pakkaukset! Mari Nilan tuotteissa on myös hyvin huomioitu erilaiset hiustyypit, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Sain merkiltä testiin muutamat omalle hiustyypilleni sopivat tuotteet, joista kerron alapuolella hieman enemmän!
marinila1 DSC_0840

Head & Hair Heal-sarjan shampoo* ja hoitoaine*

Maria Nilan Head & Hair-sarja kuuluu merkin suosituimpiin, enkä yhtään ihmettele - kyseessä on varmasti yksi parhaista shampoo-hoitoaine-komboista, joita olen koskaan käyttänyt. Shampoo on ihanan kosteuttava niin hiuksille kuin päänahallekin, mikä on todella tärkeä ominaisuus etenkin talvisin. Hoitoaine on myös todella riittoisaa ja hoitavaa, muttei jätä hiuksia liian liukkaiksi. Jo viime kesänä käytettyäni Maria Nilan shampoota ja hoitoainetta parin kuukauden ajan totesinkin, etteivät hiukseni ole olleet aikoihin niin hyvässä kunnossa.

DSC_0864

Pure Volume-hiusnaamio*

Hiusnaamiot kuuluvat viikoittaisiin hiustenhoitorutiineihini. Ongelmana hiusnaamioiden kanssa minulla kuitenkin on se, että omaan luonnostaan todella suoran ja liukkaan hiuslaadun. Todella hoitavien hiustuotteiden käytön jälkeen hiukseni saattavatkin näyttää lättänöiltä ja päätä pitkin meneviltä. Tämä volyymia lupaava hiusnaamio on sen sijaan  sopivan kevyttä, paksun oloisesta koostumuksestaan huolimatta. Tuote on tehokkaasti hoitavaa, ilman lässähtänyttä lookkia!

DSC_0859-2

True soft-arganöljy*

Olen todellinen hiusöljyjen suurkuluttaja, sillä hiusteni latvat ovat taipuvaiset kuivahtamaan epäsiistin näköisiksi. Tämä Maria Nilan arganöljy pehmentää hiusta ja tuo siihen kiiltoa, olematta kuitenkaan liian raskas ja öljyinen. Tuotteen kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä jo pienellä määrällä saa ihmeitä aikaan! Itse tykkään laittaa tätä pienen määrän hiusteni latvoihin ennen nukkumaan menoa, ja ennen hiusten pesupäivää laitan hiusöljyä reippaammalla kädellä myös pituuksiin kosteuttamaan niitä yön yli.

DSC_0813

Extreme spray-hiuslakka*

Musta tuntuu, että todella monet ovat nykyään luopuneet hiuslakan käytöstä, mutta mulle se on aivan ehdottoman tarpeellinen hiustuote. Omistan nimittäin todella herkästi leijailemaan lähtevän hiustyypin, ja esimerkiksi ponnari on ihan mahdotonta pitää siistin näköisenä hiuksissani ilman hiuslakkaa. En myöskään saa pysymään hiuksiani kiharoilla ilman hyvin pitävää lakkaa. Ja sitä nimenomaista pitoa tästä hiuslakasta muuten löytyykin, ja oikein olan takaa! Tämä hiuslakka on voimakkaan pitonsa vuoksi todella riittoisaa, eikä sitä tarvitse suihkauttaa kuin ihan pieni määrä kerralla. Plussaa tuote saa myös raikkaasta tuoksustaan.

DSC_0850

Structure repair-hiuksiin jätettävä rakennepaikkaava hoitoaine*

Koska hiusteni latvat kuivuvat herkästi, ovat nimenomaan latvaa hoitavat tuotteet niille hyväksi. Hiusöljyn lisäksi suosin hiustenhoitorutiinissani myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Levitän tätä pienen määrän hiustenpesu jälkeen pyyhekuivien hiusten latvoihin ja pituuksiin, ja harjaan varovasti niin, että tuote levittyy varmasti tasaisesti. Tuotteen kohdalla oli ihana huomata, kuinka se sulautui kevyesti hiuksiin, eikä jättänyt lainkaan lähmäistä tuntumaa hiuksiin. Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine tekee hiuksista helpommin selvitettävät ja pehmentää niitä, jättäen samalla hiuksiin ihanan tuoksun.

Ovatko Maria Nilan hiustuotteet teille tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Näitä Maria Nilan tuotteita pitää kyllä ehdottomasti testata, oon kuullut niin paljon hyvää mutta vielä en ole itse kokeillut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen todellakin lämpimästi, ihan huipputuotteita! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä