Slider

3 kodin suosikkia tällä hetkellä

torstai 2. toukokuuta 2019

Untitled

Untitled

Pellavalakanat

Olen jo pienen ikuisuuden haaveillut pellavalakanoista, ja viimein toiveeni toteutui, kun sain nämä ihanuudet aikaiseksi synttärilahjaksi! Lakanat ovat peräisin Zizi-nimisestä pellavatuotteisiin erikoistuneesta liikkeestä Tallinnan vanhasta kaupungista. Alkuun pohdiskelin pitkään vaalean harmaan ja vaalean beigen väillä, mutta päädyin lopulta ensimmäiseen vaihtoehtoon. Koska meidän sängynpääty on beige, olisivat saman sävyiset lakanat sulautuneet sen väriin liikaa. Päätös oli todellakin oikea, sillä tämä vaalea harmaan sävy on ihan täydellinen meidän makkariin! Näissä lakanoissa parasta on mukavuus, vilpoisuus ja se, että ne näyttävät ryppyisinä ja sotkuisinakin hyvältä. Pellava on aikaa kestävä materiaali, joka vaan paranee ja pehmenee käytössä oikein huollettuna. Olen ollut näihin todella tyytyväinen!

Untitled

Method-yleispuhdistussuihke

Tämä Methodin yleispuhdistussuihke ansaitsee todellakin oman paikkansa tässä postauksessa, sillä se on heittämällä parhaimman tuoksuinen puhdistussuihke, joka meidän taloudessa on koskaan ollut! Tämä on kuin hennon tuoksuista hajuvettä, jota tekee mieli suihkia ympäri kotia. Tutustuin tuotteeseen isoäitini kautta, kun isovanhemmillani ollessa hän pyyhki tasoja tällä suihkeella. Rakastuin tämän tuoksuun niin palavasti, että mun oli pakko saada sitä heti omaankin kotiin! Harvoin olen näin intohimoinen yhdestä puhdistusaineesta, mutta tämä on todellakin ihan omaa luokkaansa. Tässä pink pomelo-tuoksussa löytyy myös muun muassa astianpesuainetta ja käsisaippuaa, joita haluan myös ehdottomasti testata. Plussaa myös merkin ekologisuudesta ja kauniista ruusukultaisesta putilosta!

Untitled

Untitled

"Kristalli"juomalasit

Tein Tallinnasta ihan mielettömän juomalasilöydön, joka muistutti minua hieman Hobstar-laseista! Bongasin tarjouksesta nämä kauniisti kuvioidut juomalasit vain kahden euron kappalehinnalla. Nämä tuntuivat laadukkaalta, jämäkältä ja tykkäsin myös siitä, että nämä ovat hieman tavallisia juomalaseja isommat. Itse nimittäin juon niin paljon vettä, että välillä tuntuu siltä, kuin pienemmästä juomalasista joisi kaiken veden vaan yhdellä kulauksella :D Näitä oli hamstrattava mukaan kuuden juomalasin verran.

2 kommenttia:

  1. Todella kauniit lasit! Tuo methodin putsari tarttui mulle myös Sokokselta, aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin nuo oli niin kauniit! Oon täysin samaa mieltä kanssasi, tuo putsari on aivan ihana :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä