Slider

Yksinkertainen arkiasu

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Untitled

Pukeutumisessa yksinkertaisuus on mulle se juttu. Mulle on tärkeää, että vaatekaapistani löytyvät vaatekappaleet ovat helposti toisiinsa yhdisteltäviä ja aikaa kestäviä. Rehellisesti sanottuna, en tunne oloani yhtään omaksi itsekseni vaatteissa, jotka ovat todella "statementmaisia", eli esimerkiksi huomiota herättävän värisiä tai todella päräyttävää printtiä. Nuorempana vaiheilin jonkin verran tyylini kanssa, ja yritin vängän väkisin lisätä siihen lisää näyttävyyttä, sillä kuvittelin, että pukeutumistyylini olisi liian tylsä. Mietin ja yritin liikaa, mikä kostautui lopputuloksena, joka ei tuntunut yhtään omalta.

Untitled

Untitled

Tähän asuun pukeutuessani nuo tutut ajatukset aiemmilta vuosilta nostivat hieman päätään. Tällaisia ajatuksia tulee nykyään mieleeni oikeastaan todella harvoin, sillä iän myötä tapahtuneen itsetuntemuksen- ja tunnon kohoamisen kautta olen tullut todella sinuiksi niiden juttujen suhteen, joista pidän. Jouduinkin muistuttamaan itseäni siitä, että yksinkertainen ei todellakaan tarkoita tylsää. Itse asiassa, useasti yksinkertaiset asut ovat mielestäni monin verroin mielenkiintoisempia kuin sellaiset, jotka ovat tupattu täyteen yksityiskohtia, värejä ja kuoseja - olkootkin sitten jonkun mielestä tylsää. Kuten moneen kertaan olen todennut, tunnen itseni kaikista Hennamaisimmaksi klassisissa, yksinkertaisissa, naisellisissa ja jonkun pienen jujun sisältävissä yhdistelmissä. 

Untitled

Kuvaaja Sara Susanna's

Onko teillä koskaan herännyt vastaavanlaisia ajatuksia omasta tyylistänne?

1 kommentti:

  1. Voi kyllä, just näin! Oon todennut että yksinkertaisuus on ehdottomasti mullekin 'se juttu', ja liikaa yrittämällä tulee vaan paha mieli ja huono fiilis. Niin hyvännäköinen tää simppeli look, laittaisin itekin päälleni koska vaan! ♥︎

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä