Slider

Maaliskuu arkiräpsyinä

torstai 4. huhtikuuta 2019

maaliskuu4
1 & 2) Kuukauden alussa osallistuttiin Inkan ja Aneten kanssa Performissionin hyvinvoinnin aamupäivään kahvila Blossomissa, jossa päästiin nauttimaan herkullisesta aamupalasta ja kuuntelemaan hyvinvointiaiheista luentoa. Muistan, kuinka inspiroitunut fiilis kyseisen tapahtuman jälkeen itselle jäi!
maaliskuu12
3) P-a-r-a-s alelöytö hetkeen, nimittäin täydellisen mallinen ja sävyinen valkoinen perus neulepaita! Bongasin tämän &Other Storiesin aleista puoleen hintaan. Tässä on 50% villaa ja 20% mohairia, joten ennustan meille pitkää yhteistä taivalta.
maaliskuu6
4&5) Tässä kuussa innostuin väkertelemään kaikki terveellisiä ruokia/herkkuja tavallista enemmän. Eräänä sunnuntaina loihdin minulle ja poikaystävälleni vegaanisen brunssin avokadoleipineen ja smoothiebowleineen kaikkineen. Tein myös pitkästä aikaa yhtä suosikkiherkuistani, nimittäin vadelmaista raakajuustokakkua, joka on täysin vegaaninen sekin. Nam!
maaliskuu14
6) Nykyään sitä tulee niin harvoin otettua selfieitä. Tämän kuvan takana ei ole sen kummempaa tarinaa, kuin että eräänä sunnuntaina tunsin näyttäväni tosi kivalta, joten halusin räpsäistä kuvan! :D
maaliskuu3
7&8) Marsaanalla Cienin luonnonkosmetiikkatapahtumassa, jossa päästiin tutustumaan uusiin Cienin luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteisiin ja kuulemaan myös luentoa samaisesta aiheesta. Tapahtumasta erityisesti mieleen jäi kyseinen luento, sillä meistä jokainen kuunteli sitä valtavalla mielenkiinnolla! Saatiin myös super söpö polaroid-räpsy meidän porukasta.
maaliskuu11
9) Tennarikelit ovat tulleet jäädäkseen, voi tätä onnen päivää! Pitäisi tosin vielä suorittaa joka keväinen valkoisten tennarien huolto.. :D
maaliskuu2-2
10&11) Tässä kuussa tuli vietettyä paljon aikaa Inkan ja Aneten kanssa! Otettiin yhtenä päivänä Inkan kanssa bussin nokat kohti Tamperetta, jossa vietettiin kolmistaan super kiva päivä. Päivä koostui sushilla ja kakuilla herkuttelusta, asukuvailusta ja kirpparikiertelystä. Ihan mieletöntä, että ihan Suomenkin sisällä voi tuntea olevansa vähän niin kuin turisti itselle vähän vieraammassa kaupungissa!
maaliskuu13
12) Kevään ekat parvekekahvit! En millään pystynyt uskomaan, että yhtenä aamupäivänä meidän parvekkeelle porotti niin tukalasti aurinko, että oli pakko siirtyä hörppimään loput kahvistani sisätiloihin.
maaliskuu4-2
13&14) Kuukauden lopussa vietettiin viidettä vuosipäivää poikaystäväni kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä