Slider

3 x paras edullinen itseruskettava

perjantai 26. huhtikuuta 2019

47596189842_b59245cbb9_o-3
* = tuote saatu pr-näytteenä

Pian on kesä, ja sen myötä pukeutuminen kevenee. Paljaat sääret ja käsivarret pääsevät esiin talvivaatteiden alta ja omalla kohdallani pukeutuminen myös vaalenee. Kevään ja kesän tullen kaivan vaatekaapista  esiin kevyet valkoiset puserot, vaaleat farkut, hameet ja muutamat värikkäämmät vaatekappaleet. Mielestäni vaaleiden sävyjen rinnalla parhaimmalta näyttää päivettynyt iho. Esimerkiksi hameissa paljain säärin itselläni on paljon parempi fiilis, kun iholla on kaunis ja tasainen päivetys. Itse olen luonnostani täysi kalkkilaivan kapteeni, jolta löytyy pisamia, punapigmenttiä ja paljon luomia, ja jonka iho kärähtää jo suurin piirtein aurinkoon päin katsoessakin. Voitte siis varmasti arvata, että luonnostaan sitä rusketusta ei ole kovin helppoa saada. Sitä en kuitenkaan edes yritä, sillä etenkin kaltaisellani huonosti aurinkoa kestävällä ihotyypillä ihosyövän riski on tavallista korkeampi. Runsas auringossa oleskelu ei ole terveellistä, ja sellainen älytön itsensä grillaaminen  on musta muutenkin tosi out. Olenkin jo vuosien ajan turvautunut siihen turvallisempaan ja terveellisempään vaihtoehtoon, eli itseruskettavaan. Alapuolella esittelen kolme suosikkiani itseruskettavista tuotteista, jotka ovat hintaluokkaa 7,90-12€. Tuotteista ensimmäinen on kunnon rusketuksen aikaansaamiseen, toinen rusketuksen ylläpitoon ja kolmas kasvoille.

40682397743_8653cf9c03_o

Sunkissed Dark Bronze Instant Self Tanning Mousse

Tämä koostumukseltaan moussemainen itseruskettava on suosikkini siihen tarkoitukseen, kun haluan saada kunnolla väriä pintaan. Tällä saakin jo kahdesta levityskerrasta sen näköisen lookin, kuin olisi ollut viikon ulkomailla! Usein teenkin niin, että levitän tuotetta parina iltana peräkkäin, ja sen jälkeen harvennan levityskerrat kertaan viikossa ja jatkan rusketuksen ylläpitoa kevyemmällä tuotteella. Tuote sisältää karttavärin, mikä tekee sen tasaisesta levittämisestä helppoa, eikä rumia skraiduja pääse syntymään. Tuotteen miinuksiksi voisin nimetä ensimmäisenä tuoksun, joka jää vielä hennosti iholle, vaikka olisi käynyt tuotteen vaikutusajan jälkeen suihkussa. Tuoksu ei ole mikään voimakas, mutta sellainen hieman tunkkaisen itseruskettavamainen. Lisäksi tuotteesta saattaa jäädä tahroja vaaleisiin lakanoihin, mutta ne ovat kyllä lähteneet pesussa.

32706433017_015ac3c830_o

Sunkissed Medium Bronze Gradual Tanning Lotion 

Tämä koostumukseltaan voidemainen ja asteittain väriä antava itseruskettava on täydellinen tuote rusketuksen ylläpitoon silloin, kun ei jaksa ruveta sen suurempaan itseruskettamisoperaatioon. Tuote toimii myös hyvin niillä, jotka vielä aloittelevat itseruskettavien kanssa, eivätkä heti uskalla iskeä pintaan kovin voimakasta brunaa. Voide ei sisällä karttaväriä, joten sen levittämisen kanssa tulee olla vähän huolellisempi. Itse olen kuitenkin monesti vedellyt tätä vähän vasemmalla kädellä, enkä ole siitä huolimatta saanut tuhoja aikaiseksi. Pidänkin tätä tuotetta turvallisena myös sellaiselle ihmiselle, jolla ei ole hirveästi kokemusta itseruskettavista. Sunkissedin itseruskettavasta moussesta sekä voiteesta on molemmista saatavilla myös vaaleampi versio. 

47596190062_ecf3c1f243_o-2

Aco Sun Kissed Self-tanning Face Cream* tuote saatu pr-näytteenä

En ikinä ikinä ikinä levitä vartalolle tarkoitettua itseruskettavaa kasvoille, sillä ne ovat ihan omaa luokkaansa tukkimaan kasvojen ihon ja aiheuttamaan epäpuhtauksia. Jos siis kasvoille haluaa päivetystä, suosittelen ihan ehdottomasti hankkimaan siihen tarkoitukseen oman tuotteensa. Tämä Acon kevyesti sävyä antava kasvovoide on ihan huippu, eikä se ole koskaan aiheuttanut kasvoihini minkään sortin tukkoisuuksia. Tätä voi myös levittää todella huoletta ihan normaalin kasvovoiteen tapaan, sillä tämän avulla saatava päivetys on sen verran kevyt, ettei mitään epätasaisia läikkiä pääse muodostumaan.

Vinkkini itseruskettavan käyttöön:

- Ennen itseruskettavan käyttöä kannattaa kuoria ja kosteuttaa huolellisesti koko kroppa, erityisesti kyynärpäät, polvet ja nilkat.

- Moussemaisen itseruskettavan levitykseen levityskinnas on ihan ehdoton. 

- Voidemaista tuotetta voi levittää ihan käsin. Tällöin on tärkeää muistaa pestä levityksen jälkeen kädet huolellisesti erityisesti kämmenten, käsien sivujen ja sormien välien osalta.

- Jotta itseruskettavan levityksen jälkeen kädet eivät jäisi huomattavan erivärisiksi muusta kropasta, kannattaa käsirasvaan sekoittaa tippa voidemaista itseruskettavaa ja hieroa se tasaisesti käsiin.

- Itseruskettavan laiton ajankohdista kaikista paras on ilta, sillä silloin tuote saa rauhassa vaikuttaa yön yli. 

- Erityisesti voimakkaasti ruskettavat tuotteet voivat jättää jälkiä vaaleisiin lakanoihin. Siksi suosittelenkin niiden levityksen jälkeen laittamaan kaksi tummaa pyyhettä sänkyyn niin niin, että ne peittävät tyynyn ja sen alueen, jolla sängyssä makaa. Itse yleensä käytän tummaa vilttiä peittona, jos olen illalla levittänyt voimakkaan ruskettavaa itseruskettavaa. 

- Itseruskettavan käyttöä seuraavana aamuna kannattaa aina käydä suihkussa, erityisesti, jos on kyseessä karttavärillinen tuote. Näin karttavärin saa huuhdeltua pois ja itseruskettavan tuoksua saa haihdutettua pois iholta. 

Millaisia itseruskettavan käyttäjiä te olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä