Slider

Vuoden ensimmäinen kevätasu

maanantai 25. maaliskuuta 2019

vaalea kevät asu

Heippa ja ihanaa viikonalkua sinne ruudun toiselle puolelle! Tämän postauksen kuvat napattiin vähän eri maisemissa kuin normaalisti, sillä käväistiin viimeviikon lopulla moikkaamassa ihanaa Anettea Tampereella. Kyseisenä päivänä sää muistutti jo keväästä, vaikka vähän viileää olikin. Lämpöisestä neuleesta ja jääkarhutakista huolimatta tituleeraisinkin tätä lookkia vuoden ensimmäiseksi kevätasukseni, sillä tässä asussa on niin keväinen fiilis! Miellän vaaleamman sävyiset vatteet vahvasti kevään puolelle, ja niihin tekee ihan eri lailla mieli pukeutua valoisampana vuodenaikana. Olenkin jo pitkään halunnut pukeutua asuun, joka ei sisältäisi yhtään mustaa vaatekappaletta. Se todellakin oli tällaiselle kokomustaan turvautujalle oikea haaste! Mielestäni vaaleansinisen farkut ja valkoisen yhdistelmä on aivan pettämätön ja mielettömän raikas, ja tuo heti mieleen kevään ja kesän. 

vaalea kevät asu Untitled

vaalea kevät asu

Kuvien neule on parin viikon takainen mieletön alelöytöni &Other Storiesilta, mistä olen aivan innoissani. Nappasin mukaani puoleen hintaan tämän 50%villaa ja 20% mohairia sisältävän neuleen, joka on sävyltään ja malliltaan just eikä melkein! Tämä talven ja kevään välikausi onkin ihan mahtava aika bongailla laatuneuleita aleista normaalia edullisemmin - suosittelen siis tsekkaamaan, mikäli tarvetta on. Pehmoinen neule sai parikseen revityillä polvilla varustetut luotto kevät/kesäfarkkuni. Ei hätää - vielä en uskaltanut niitä käyttää tuollaisenaan, vaan oli pakko laittaa ihonväriset sukkikset alle. Tämä vuodenaika on todella petollinen vilustumisen kannalta, joten kannattaa pysytellä lämpimänä! Jalkaan pääsivät mitkäpä muutkaan kuin tämän hetken suosikkipoponi aka valkoiset nilkkurit, jotka sitovat vaalean kokonaisuuden mielestäni tosi hyvin yhteen. 

vaalea kevät asu
takki Zara, neule &Other Stories, farkut Gina Tricot, kengät Nelly, laukku Furla

Onko teillä jo kova hinku päästä pukeutumaan kevätasuihin?

vaalea kevät asu

4 kommenttia:

  1. Mitä punaa sulla on huulissa? Ihana sävy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tuo on omakin suosikki tällä hetkellä :) Kyseessä on Kicksin oman merkin puna, sävyssä "Cream please"!

      Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä