Slider

Throwback vanhoihin alkuvuoden asuihin

torstai 14. maaliskuuta 2019

Sain Aneten blogista mielettömän hauskan idean koota yhteen vanhoja asukuvia. Keräsin kokoon vuosien 2015-2016 tammi-maaliskuun asuja, ja näitä oli kyllä niin mielenkiintoista katsoa näin 3-4 vuoden jälkeen vähän kypsyneemmällä silmällä! Paljon on tapahtunut näissä muutamissa vuosissa, mutta pakko sanoa, että joitakin huteja ja vaiheiluja lukuunottamatta mun perustyyli on pysynyt yllättävänkin samanlaisena. Hurjaa kehitystä on myös tapahtunut siinä, kuinka kannan itseni kuvissa ja niiden ulkopuolellakin. Mutta sen pidemmittä höpöttelyittä, kurkistetaan arkistojen kätköihin!

2015


Tässä asussa ei sinällään ole mun mielestä mitään vikaa, vaikkei se ihan täysin tällaisenaan mun päälleni tänä päivänä eksyisi. Asun osaset ovat kuitenkin itsessään klassikoita, ja vähän erilaisina versioina voisin pukeutua niihin tänäkin keväänä! Asusta löytyy myös sitä todella tyylilleni ominaista, klassista Hennaa, sillä trenssi ja helmikorvikset ovat edelleenkin ihan lemppareitani.   Tämä asu on muuten kuvattu maaliskuussa, miten hitsissä silloin oli jo noin keväisen näköistä?


O-ou, tää oli sitä mun lukioaikaista preppyvaihetta, joka ei kyllä tunnu enää tippaakaan omalta. Helmet, rusetit ja kultaiset rannekellot olivat kyllä ihan lemppareita tässä överityttömäisessä tyylivaiheessa. Rusettipaita tai beiget housut eivät mitenkään vastaa tämän hetkistä tyyliäni, sillä nykyisin kaipaan vähän enemmän särmää ja potkua asuihini. Puolestaan tummansiniselle kultanappiselle bleiserille en sano ehdotonta eitä, sillä se voisi nykypäivänäkin toimia ylläni vaikka trendikkäänä oversize-versiona.

2016


Tämä asu on myös maaliskuulta, ja täysi talvi näyttää olevan käynnissä lumen määrän perusteella. Kysymys siis kuuluukin, että mitä hemmettiä mä teen tuossa kelissä hullun ohuella kevättakilla?! Muistan, miten innoissani olin tuolloin tuosta keväisestä takkilöydöstäni, joten kai se piti päästä asukuvissakin näyttämään. Väliäkö nyt sillä, vaikka jäätyisi pystyyn tai saisi flunssan... :D Nykyään ei tulisi kuuloonkaan edes asukuvissa kekkaloida lämpötilaan sopimattomilla vaatteilla, musta on iän myötä tullut onnneksi sen verran järkevämpi ja mukavuudenhaluisempi. Muutoin tämä asu kuitenkin miellyttää silmääni, ja on värimaailmaltaan just sitä ominaisinta minua. 


Tämä asu on yksi lemppareistani, ja tätä exact samaa yhdistelmää samalla poololla, housuilla ja kengillä käytän arjessa edelleen. Kuvan takki tosin oli lainassa äidiltäni. Nuo samaiset nahkahanskatkin olen onnistunut pitämään tallessa 7 vuotta, tällaisena sählärinä ansaitsisin jonkun mitalin siitä saavutuksesta!


Samat sanat, kuin edelliseenkin! Tämä sama asu kaikkine asusteineen, kenkineen ja vaatekappaleineen löytyy vaatekaapistani edelleen, ja mun silmääni tämä asu näyttää vieläkin todella hyvältä. Näitä tb-kuvia arkistojen kätköistä kaivellessani oli muuten siistiä huomata, kuinka paljon itsevarmuutta on saanut omaan olemukseen kuvissa(kin).   Monesti asentoni näissä vanhemmissa asukuvissa ovat vähän sulkeutuneita, ja katse hakeutuu isossa osassa kuvista maahan. Nykyisin tilanne on aivan eri!


Tässä asussa mättää muutama juttu. Ensinnäkin mua häiritsee noiden farkkujen revittyjen osien kohdat - niidenhän pitäisi olla polvien kohdalla, mutta ne ovat tyhmästi juuri polvien yläpuolella! Toisekseen ne ovat ehkä vähän eri maata muun asun kanssa. Yksityiskohdista sen verran, että kultaiset kellot eivät enää vedä puoleensa saman lailla, kuin tuolloin. Muutoin asu on mun mielestä kuitenkin ihan ok!


Oh god, muistatteko tämän nyörivillityksen? Oli nyöripaitaa, nyörikenkää, nyöri-sitä, nyöri-tätä... Myös minä hyppäsin aikoinaan tämän trendin kelkkaan. Eipä tämä asu nyt mikään hirvitys ole, mutta tuo paita oli kyllä sellainen hetken ihastus, joka laantui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Paita ei siis jatkoon, muutoin kyllä tyyliseni asu!

Mikä näistä vanhoista asuista oli sun lempparisi?

4 kommenttia:

 1. Asut 3,4 ja 6 ovat omia suosikkejani :). Ihania sävyjä asuissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun lempparit, mustakin näissä asuissa oli onnistunut värimaailma! :)

   Poista
 2. Nää postaukset on ihan parhaita, pakko kaivaa itekkin lisää vanhoja asuja näytille! :D Ja hauska huomata, että monissa näistä asuista toistuu sun tyylille ominaiset jutut tai et voisin kuvitella monet näistä just hiukan muunneltuina sulla vieläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nää on niin hauskoja!! :D Ja oon kyllä samaa mieltä, että paljon näissä oli samaa kuin nykyisissäkin asuissa :) Täytyy varmaan toteuttaa uusi versio jostain vanhasta asusta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä