Slider

Helmikuu puhelimen läpi

perjantai 1. maaliskuuta 2019

helmikuu3
1&2) Reissun jälkeen oli ihana nähdä Saraa ja Inkaa pitkästä aikaa, ja vietettiin tyttöjen viikonloppua Helsingissä. Kyseisenä viikonloppuna käytiin brunssilla Green Hippo cafessa, joka on yksi suosikkikahviloistani Helsingissä. Avotoastin ja smoothiebowlin yhdistelmällä ei voi koskaan mennä vikaan, nam!
helmikuu4
3) Suosikkiasusteeni tässä kuussa oli ehdottomasti leopardikuvioinen panta! Tämä tuo niin kivasti potkua muuten simppeleihin asuihin, ja pitää myös hiukset vaivatta kuosissa koko päivän.
4) Olen aina ollu henkeen ja vereen helmikorvakorufani, mutta tässä kuussa ihastukseni niitä kohtaan kasvoi entistä enemmän. Esimerkiksi näistä H&M:n korviksista tuli uudet lempparini!
helmikuu5
5) Helmikuun puolivälissä vietettiin ystävänpäivää, jolloin päätin hemmotella itseäni ostamalla oikein kunnon kukkakaupasta mieleiseni kimpun. Noh, onnistuin tappamaan kimpun kukat jo parissa päivässä, joten en tiedä kuinka kannattavaa se sitten loppujen lopuksi oli :D Ainakin nuo eukalyptuksen oksat ovat edelleen täysissä voimissa, jos ei muuta!
6) Engelin lohikeitoilla Inkan kanssa. Tuo lohikeitto on ihan pa-ras-ta, mikään ei maistu paremmalta kylmänä talvipäivänä!
helmikuu6
7) Etenkin helmikuun loppupuolella päästiin nauttimaan upeista aurinkoisista keleistä, jotka todellakin antoivat lupauksen kevään saapumisesta. Ihan mieletöntä, että nykyisin valoa riittää jo melkein ilta kuuteen asti! Säällä ja valon määrällä on valtava vaikutus mun mielialaan ja energiatasoihin, joten olen tästä ihan fiiliksissä.
8) Kahvila Oskari on suosikkikahvilani Lahdesta, ja siellä käytiinkin yksi päivä kuvailun päätteeksi ystäväni kanssa. Heidän raakakakkunsa ovat mielestäni parhaita, mitä tästä kaupungista saa!
helmikuu7
9&10) Tämän kuukauden ruoka-addiktioni :D Tai no, nuo chia-merisuola-maissikakut ja Lidlin hummus nyt ovat olleet pakkomielteeni jo viimeisen reilun vuoden ajan, mutta 3 viikon reissun jälkeen ne maistuvat erityisen hyvältä. Toinen herkku, johon ihastuin tässä kuussa, ovat lakritsitaatelit! Niiin hyviä, ja plussaa tietysti se, että ne ovat myös terveellisempiä verrattuna "normi"-herkkuihin. Tässä kuussa taisin nauttia erityisesti ruuasta, sillä vaikuttaa siltä, että tämä postaus on ruokakuvia täynnä, haha.
helmikuu1
11) Niin siinä vaan kävi, että tämä vielä vuosi sitten valkoiset nilkkurit rumiluksiksi julistanut tyttö meni ja ihastui niihin ihan täysin. Nämä ovat mielestäni niin freesit ja hyvännäköiset, ja oikeasti yllättävät klassiset ja helposti yhdisteltävät!
12) White boots in action.
helmikuu2
13&14) Acon uudistuneisiin aurinkotuotteisiin ja itseruskettaviin tutustumassa. Näistä tuotteista erityisesti tykkään tuosta kevyesti väriä antavasta kasvovoiteesta (toinen beige pullo oikealta), sillä se on ainoa kokeilemani kasvojen itseruskettava, joka ei tuki ihoani. Tilaisuudessa oli myös tarjolla ihanat värimaailmaltaan aurinkoiset aamiaisherkut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä