Slider

5 hyvää viikonlopulta

maanantai 11. maaliskuuta 2019

32398993607_3146761747_o

- Sushitreffit. Rakastan sushia yli kaiken, joten tämä todellakin lukeutui viikonlopun kohokohtiin. Viikolla meillä on poikaystäväni kanssa mennyt menot vähän ristiin ja rastiin, joten oli ihana käydä yhdessä rauhassa syömässä.

- Kuvaushetki hyvän ystävän kanssa + onnistuneet kamppiskuvat. Käytiin pitkästä aikaa Mirellan kanssa räpsäisemässä muutamat kuvat, joista tuli tosi kivoja. Mikä tuuri tosin oli siinä, että juuri sillä hetkellä, kun alettiin kuvailemaan, alkoi satamaan lunta? Ja juuri kun lopetettiin, niin lumisadekin lakkasi :D Iloiseksi mut tekivät myös onnistuneet kamppiskuvat, jotka napattiin poikaystäväni kanssa kotona.

Untitled

- Uuteen sarjaan koukuttuminen. Mä olen vähän levoton sarjojen katsoja, eikä mun kiinnostus niitä kohtaan pysy kauaa yllä, ellei sarjassa tapahdu jatkuvasti jotain jännittävää. Tänä viikonloppuna yksi sarja läpäisi kuitenkin tarkan seulani, ja se on Netflixin alkuperäissarja Dirty John! Toinen samaisen videopalvelun jännittävä alkuperäissarja,  jonka tosin olen jo ahminut loppuun, mutta jota voin suositella on nimeltään You.

- Aurinkoisuus. Vaikka tänä viikonloppuna saatiinkin taas aikamoinen takatalvi, saa tämä valon määrä mut niin iloiseksi. On niin piristävää huomata, että pimeys saapuu vasta ilta kuuden aikoihin!

- Vuosipäivän juhlistamisen suunnitelmat. Meillä tulee parin viikon päästä täyteen viisi vuotta yhdessä, minkä kunniaksi haluttiin suunnitella jotain kivaa yhteistä tekemistä. Poikaystäväni ehdotuksesta tehdään pieni viikonloppureissu Tallinnaan, jossa yövytään jossain kivassa hotellissa. Tämä kuulostaa minusta niin kivalta tavalta juhlistaa ekoja puolipyöreitä yhdessä

Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

32399010197_7eabeefdd7_o

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä