Slider

10 tapaa tuoda kokomustaan asuun mielenkiintoisuutta

tiistai 19. maaliskuuta 2019

Untitled

Viime kuun loppupuolellakin kirjoittelin tässä postauksessa jo siitä, kuinka pukeutumisinspis on ollut viimeaikoina vähän kadoksissa. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että eletään vähän sellaisesta välivaihetta, jossa ei oikein tiedä, että mitkä kengät sitä nyt laittaisi jalkaan ulos lähtiessä, ja kuinka paljon laittaisi päälle, ettei tule kylmä, muttei liian kuumakaan. Näin kevään tullen haluaisin myös siirtyä pukeutumisessa kohti vaaleampaa väripalettia, mutta siitä huolimatta löydän itseni aina uudestaan turvautumasta kokomustiin yhdistelmiin. Ne kun ovat niin helppoja, ja pienillä jutuilla varioitavissa!

Untitled asukollaasi2
Halusin listata pukeutumisinspiksen löytämisen helpottamiseksi tähän postaukseen 10 erilaista tapaa tuoda koko mustaan asuun mielenkiintoisuutta. Seuraavan kerran asukriisin iskiessä ja sen turvallisen kokomustan asun tuntuessa maailman tylsimmältä valinnalta, aion turvautua tähän listaan. Toivottavasti säkin saat tästä inspiraatiota!

- Hiusasusteet, kuten esimerkiksi panta tai scrunchie. Yksi super trendikäs ja näyttävä hiusasuste tällä hetkellä on myös hiushuivi, joita löytyy vaikka missä ihanissa väreissä ja kuoseissa.

- Näyttävät korvikset. Tämä on ehkä mun suosikkitapani piristää asua kuin asua. Korvikset vievät asun kuin asun ihan uudelle levelille, ja nykyään mulla onkin ihan alaston olo ilman niitä.

- Materiaalien kontrastit. Esimerkiksi jämäkkä nahka ja pehmoinen villa/mohairneule näyttävät tosi ihanilta yhdessä.

- Värikkäät tai muuten näyttävät kengät. Kengillä asuun voi tuoda paljonkin mielenkiintoisuutta, ja ne piristävät muutoin yksiväristä huomattavasti.

- Takki, joka tuo raikkautta. Vaalea, neutraalinsävyinen, kuosillinen tai värikäs takki on todella freesi kokomustan yhdistelmän kanssa.

Untitled

- Vaalea tai värikkäs laukku. Neutraali ja sävyiltään rauhallinen asu on hyvä pohja yhdistellä värikkäitäkin asusteita.

- Näyttävä meikki/huulipuna. Mun mielestä erityisesti kokomustan asun kanssa näyttävämpikin meikki näyttää hyvältä, sillä se ikään kuin vähän vaatii kontrastia vierelleen.

- Bleiseri. Vähän sama homma kuin takin kanssa, raikkaan värinen tai kivaa kuosia oleva bleiseri mustan asun päälle heitettynä toimii mielettömän hyvin!

- Korut. Itse olen todella huono käyttämään muita koruja kuin korviksia, mutta omaan silmääni kerrostetut sirot kaulakorut näyttävät todella kauniilta esimerkiksi neuleiden parina. Ehkä olisi aika itsekin etsiä sellaiset?

- Vyöt. Ohuempi paita tai neule näyttää todella hyvältä kokonaan tai etuosasta housuihin laitettuna, jolloin vyö pääsee myös oikeuksiinsa! Omaa silmääni viehättävät kultaisella pyöreällä soljella varustetut vyöt, ja toinen ihana yksityiskohta ovat rusettivyöt, kuten itselläkin näkyy näissä kuvissa.
  Untitled
Takki Vila, Housut Vila (saatu kaupallisessa yhteistyössä), poolo Gina Tricot, korvikset Glitter, laukku Furla, kengät Nelly


Oletteko te havainneet pukeutumisinspiksen hiipumista tässä talven ja kevään välivaiheessa?

1 kommentti:

  1. Tosi hyviä vinkkejä muru, loppujen lopuksi kokomustia asuja saa piristettyä tosi helpoilla ja yksinkertaisillakin jutuilla! Ja hei vitsi miten upeelta näytät taas, ja asukin on niin tyylikäs ♥︎

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä