Slider

Uutta olohuoneessa - yksinkertainen sivupöytä

torstai 21. helmikuuta 2019

47155745421_8304589e40_o-2

Meidän kodin sisustus on jo pitkään ollut "valmis" (ihan kuin se koskaan olisi valmis), eikä varsinaisia huonekaluhankintoja ole tullut tehtyä pitkään aikaan. Olohuoneessamme on ollut kuitenkin yksi kohta, joka on mietityttänyt ja aiheuttanut päänvaivaa - ruokapöydän takana oleva seinä. Seinän tyhjyys on saanut tämän olohuoneen kohdan näyttämään näyttämään hieman kolkolta, ja olenkin viime syksystä asti harkinnut ja pyöritellyt päässäni siihen erilaisia sisustusratkaisuja. Sisustusongelmamme kuitenkin ratkesi viime viikolla, jolloin hankimme tämän Jyskin minimalistisen sivupöydän!

jysksivupöytä-2

Tämä kaunis metallinen musta sivupöytä on tarkalta mallin nimeltään Virum. Pohdin pitkään tämän ja Ikean Vittsjö-sivupöydän välillä, mutta päädyin lopulta siihen, että tämä sivupöytä sopii meidän kotiin parhaiten. Meillä kävi myös super hyvä tuuri tämän kanssa, sillä se sattui juuri sopivasti olemaan vielä tarjouksessakin. Hintaa sivupöydälle jäi siis vain 50€! Parikseen sivupöytä sai pyöreän peilin, joka tuo myös tilan tuntua olohuoneeseen. Pöytää koristavavat tällä hetkellä muutamat viherkasvit, joita tekee taas näin kevään tullen mieli laitella ympäri kotia. Myös kynttilä ja puukantinen betonirasia pääsivät esille sivupöydän alahyllylle. Tällaiset sivupöydät ovat siitä kivoja, että niiden koristeita vaihtelemalla niihin saa helposti ihan uudenlaista ilmettä!

47155745351_22d831f839_o-5

Mä olen sitä mieltä, että kodin ei todellakaan tarvitse olla pullollaan merkkiä tai designia ollakseen kaunis. On totta, että design-huonekalut ovat usein laadukkaita, mutta hyvälaatuisia löytöjä voi tehdä myös edullisemmista huonekaluliikkeistä. Olen niin tyytyväinen tähän hankintaan ja siihen, miten se täytti olohuoneemme ennen niin tyhjältä näyttäneen kohdan!

47155745371_113d413099_o-2


4 kommenttia:

 1. Sopii kyllä tosi hyvin toi sivupöytä! Toi pyöreä peili ja kasvit vieläpä antaa ihan täydellisen loppusilauksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, mekin tykätään siitä hurjasti! :)

   Poista
 2. Ihana sivupöytä! <3 Ja ihan superkaunis koti muutenkin, rakastan mustaa ja valkeeta ja simppeliä sisutamista! <3
  Oon aina vierastanut pyöreitä asioita kotona, mutta taisin rakastua tohon peiliin nyt sen verran että pitää lähteä etsimään mulle sopivaa yksilöä! :)

  https://taruanuelina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kauniisti sanottu!❤️ Omaakin silmää miellyttää kovasti skandinaavityylinen simppeli sisustus :) Joo mullakin oli joskus tuo sama, et en fiilannut yhtään pyöreitä muotoja sisustuksessa, mut ajan kanssa ne alkoi sitten miellyttää silmää! Tsemppiä peilinmetsästykseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä