Slider

Miten yhdistää leopardihame? Osa 2

maanantai 18. helmikuuta 2019

46291879314_0bac0ba01a_o

Viimeviikolla julkaisin blogiin tämän postaussarjan ensimmäisen osan, joten jatketaan tätäkin viikkoa samalla linjalla! Edellisessä saman postaussarjan osassa yhdistin leohameen valkoiseen röyhelötoppiin, mutta muutoin asun elementit ovat tämän asun kanssa hyvin samankaltaiset. Mun mielestä tämä asu on siitä huolimatta hyvä osoitus siitä, että vaikka asukokonaisuuksissa olisikin paljon samoja elementtejä keskenään, niin niinkin pienillä jutuilla, kuin hiustyylillä ja asusteilla on valtava vaikutus asun yleisilmeeseen.

Untitled 46291878834_a53d16a668_o 46102086895_75bf8c1a8b_o

Leopardihame pelaa mustan yksinkertaisen pitsikoristeisen topin kanssa todella hyvin yhteen, sillä se on itsessään jo niin näyttävä, ettei vaadi ihmeitä vierelleen. Toinen näyttävä elementti asussa on leokuosin lisäksi iso lierihattu, joka tietysti suojaa auringolta, mutta sitoo kokonaisuuden myös kivalla tavalla yhteen. Lierihatun kanssa samaa sävyä on Ho Chi Minhistä markkinoilta löytämäni punottu kassi, josta ennustan ensi kesän ykköslaukkuani! Olen aivan rakastunut siihen. Postaussarjan edellisestä asusta samoja osia ovat leopardihameen lisäksi kultaiset korvarenkaat ja sirot mustat läpsyt, jotka toimivat tässäkin asussa ihan yhtä hyvin.

47016043301_06eac85f2a_o-2 Untitled

Mitä te pidätte tästä tavasta yhdistää leopardihame?

2 kommenttia:

  1. Upea asu tämäkin! 😍 Leopardihame kyllä oikeasti sopii yllättävän moneen asuun ja tosiaan kun muuten look pysyy simppelinä niin kokonaisuus ei ole yhtään 'too much' vaikka näyttäviä elementtejä olisi useempikin! Ja siis ai että nää kuvat nostaa kyllä sellasen matkakuumeen että huh!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana sinä, kiitos kovasti!❤️ Se on totta, että se on oikeasti yllättävän klassinen ja monikäyttöinen vaate ja sen ympärille voi rakentaa vaikka minkälaisia kokonaisuuksia!😍

      Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä