Slider

Miten yhdistää leopardihame? osa 1

maanantai 4. helmikuuta 2019

Follow my blog with Bloglovin Untitled

Kivaa maanantaitaa tyypit! <3 Ensimmäinen reissun jälkeinen kokonainen arkiviikko starttailee juuri täällä, ja yllättävän positiivisilla fiiliksillä olen uuteen viikkoon lähtenyt. Tuntuu hyvältä olla jälleen arjessa kiinni. Vielä blogi ei kuitenkaan lähde mukaan Suomen arkeen, sillä mulla on vielä jonkin verran matkakuvia- ja juttuja jaettavana! Tänään reissusta olisi luvassa vähän tyylijuttuja, sillä sain sen aikana idean uudesta vaatteiden yhdistelyyn liittyvästä postaussarjasta. Jos mun aiempi postaussarja ruutubleiserin yhdistelemisestä kolmella eri tavalla kiinnostaa, postauksiin pääset tästä , tästä ja tästä . Tällä kertaa kuitenkin postaussarjan pääosassa on leopardihame, josta napsaistiin reissun aikana toisetkin asukuvat!

Untitled
Untitled

Koska me oltiin reissussa lähemmäs kolme viikkoa, tarkoitti se sitä, ettei ihan loputtomalla vaatekaapilla ollut mahdollisuus lähteä liikenteeseen. Ei sillä, että olisin edes halunnutkaan - pyrin muutenkin pukeutumisessani siihen, että vaatteeni ovat helposti yhdisteltävissä ja samoja elementtejä sisältävät asut helposti muunneltavissa. Yhdeksi tällaiseksi ihan kingivaatteeksi matkalla osoittautui yllättäen leopardihame! Yllättäen siksi, että en ole pitänyt itseäni juurikaan eläinkuosien ystävänä. .Muistatte varmaan jostain yläkoulun paikkeilta sen leopardivaiheen, jolloin erityisen kovassa huudossa taisivat olla nimenomaan leopardileggingsit. Hrrr, kylmiä väreitä, eikä mitenkään hyvässä mielessä :D Mun mielestä eläinkuosien kanssa on niin helppo mennä oikein ryminällä metsään, mikä onkin yksi syy sille, miksi olen niitä viimeisten vuosien aikana kartellut. Viimeaikoina kuitenkin erityisesti leopardikuosi on alkanut hiljalleen ihastuttamaan omaa silmääni, ja siksi päätinkin ostaa tulevia kesiä ja myöskin reissua silmällä pitäen itselleni kyseisellä kuosilla varustetun midimittaisen hameen. Olen huomannut viimeaikoina, että midihameet ovat usealle kroppatyypille usein paljon imartelevampia ja naisellisempia kuin minimittaiset, ja ovathan ne nyt paljon mukavampiakin, kun ei tarvitse koko aikaa miettiä, että vilkkuuko paikat. Mielestäni tämän hameen leo-kuvio on sävyiltään juuri oikeanlainen ja tyylikäs, ja samaa voin sanoa hameen pituudesta ja etuosan röyhelöyksityiskohdasta!

Untitled

Tässä yhdessä reissun suosikkiasussani yhdistin leohameen vanhaan kunnon luottoröyhelötoppiini, sekä viimekesän suosikkeihini, pyöreään korilaukkuun sekä ristikkäisellä päällisosalla varustettuihin siroihin mustiin släbäreihin. Rantapäivästä nihkeät (ja myönnetään, vähän likaisetkin) hiukset heitin "en jaksa pestä hiuksia"-päivän pelastusnutturalle, josta tuli super kiva, kun siihen lisäsi trendikkään scrunchien tuomaan vähän asennetta. Koskaan ei pidä myöskään aliarvioida korvisten merkitystä - kultaiset renkaat ovat yllättävän näyttävät, ja tekevät paljon asun yleisilmeelle.

Untitled

Untitled

Oletteko te lämmenneet jälleen päätään nostaneelle leopardikuosille?

4 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen lomalook! <3 Tuo hame sopii sulle niin hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Oij itse yhdistäisin myös juurikin valkoiseen toppiin! Todella kaunis kokonaisuus tämä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leohame tosiaankin toimii super hyvin valkoisen topin kanssa :) Kiitos kovasti<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä