Slider

Tavoitteeni vuodelle 2019

perjantai 4. tammikuuta 2019

32717195018_a52437e771_o
Ihanaa uutta vuotta sinulle, kuka mun blogiani luet! Toivon, että 2019 kohtelee sinua hyvin ja olet saanut hyvän aloituksen uudelle vuodelle <3

Uusi vuosi on tosiaankin polkaistu käyntiin, ja sen kunniaksi halusin listata tänne bloginkin puolelle muutamia juttuja, joita kohti haluan tänä vuonna pyrkiä. En usko uusi vuosi ja uusi minä-hömpötykseen, mutta silti minusta tekee ihan hyvää pysähtyä aina silloin tällöin pohtimaan niitä asioita, mitä haluaa tavoitella. Vuodenvaihde on erittäin hyvä sauma tällaiselle pohdinnalle. En halua uuden vuoden mietinnöissäni käyttää sanaa lupaus, siinä kun on vähän sellainen pakottamisen ja joustamattomuuden tuntu. Entä jos en saakaan pidettyä lupaustani, olenko silloin epäonnistunut itse itselleni asettamassa tehtävässä? Pelko lupauksen pitämisen epäonnistumisesta ei tietenkään saisi missään tapauksessa olla este yrittämiselle, mutta siitä huolimatta koen tarvitsevani vähän lempeämpää lähestymistapaa liittyen niihin asioihin, joita kohti haluan elämässäni ja arjessani pyrkiä. Ei pakkoa, ei joutumista tai täytymistä. Pyrin tiettyjä asioita kohti, koska haluan. Koska ne tuntuvat oikealta ja koska ne tuottavat minulle iloa.
31650433887_a88aa3620b_o 45867300714_18114fb0b5_o
Pinjan postauksesta inspiroituneena listasin alle 10 asiaa, joita haluan tänä vuonna tavoitella. Nämä asiat haluan pitää mielessä arjessani. Aion myös listata ne ihan fyysisesti paperille ja ripustaa näkyville, jotta näkisin ne joka päivä!

1. Pidä kokonaisvaltainen hyvinvointi ykkössijalla. Mikään ei mene terveyden edelle!
2. Ota apua vastaan ja uskalla rohkeasti tukeutua muihin, kun tunnet sitä tarvitsevasi.
3. Poistu omalta mukavuusalueeltasi aina silloin tällöin, ja uskalla myös epäonnistua.
4. Somen turhan scrollaamisen sijasta ota päivästä pieni hetki, jolloin selaat seurattavien kuvat läpi, etsit inspiraatiota ja kommentoit, jos on kommentoitavaa. Ei ole mitään järkeä käyttää päivästä suurta määrää aikaa päämäärättömään somen selailuun.
5. Älä anna liikaa painoarvoa muiden mielipiteille itseäsi koskevissa asioissa.
6. Tee parhaasi koulujuttujen suhteen, mutta pidä mielessä se, että oma paras vaihtelee voimavarojen mukaan.
7. Ole avoimempi uusille kaveri -ja ystävyyssuhteille. Vaikka en ole suuren lähipiirin ihminen ja oma pieni piirini on minulle valtavan rakas, on silti aina avartavaa tutustua uusiin ihmisiin.
8. Pysy aktiivisena Instassa ja blogissa, koska ne tuottavat hyvää mieltä. Älä kuitenkaan ota niistä turhia paineita, vaan pidä meininki oman näköisenä ja rentona.
9. Käy pitkästä aikaa joogassa. Se voisi tehdä todella hyvää kaltaiselleni levottomalle ihmiselle.
10. Keskity palautumiseen ja läsnäolemiseen hetkessä. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta haluan tänä vuonna löytää itselleni uusia työkaluja itseni maadoittamiseen tähän hetkeen ja vähentää tulevan murehtimista.
31650434037_dc9239ff52_o 31650433977_912b688f2f_o

Millaisia asioita kohti te haluatte pyrkiä tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä