Slider

Mitä kuului vuoteen 2018?

sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Untitled
Kulunut vuosi kolmella sanalla? - Opettavainen, kasvattava ja rakkaudentäyteinen.
Missä matkustit? - Thaimaassa, Kroatiassa, Ruotsissa, Skotlannissa ja Virossa.
Paras ostos? - Varmasti alkuvuodesta ostamani uusi kamera ja 35mm objektiivi! Sen myötä innostus blogiin ja kuvailemiseen kasvoi entisestään, enkä usko, että mulla olisi ollut yhtä paljoa motivaatiota tuottaa sisältöä ilman kameraani.
Mitkä luonteenpiirteesi pääsivät tänä vuonna esiin? - Empaattisuus ja kuuntelemisen taito. Erityisesti itseä, mutta myös muitakin kohtaan.
Untitled
Sinuun eniten vaikuttanut biisi, elokuva ja kirja? - Merkitykseltään syvällisemmistä biiseistä ei tule juuri mitään mieleen, mutta hyvän mielen biisejä löytyi tänä vuonna erityisesti Ariana Grandelta! En katso hirveästi elokuvia, mutta Star is born-leffa oli todella koskettava niin tarinallisesti kuin musiikillisesti. Kirjoista puolestaan Maaret Kallion Lujasti lempeä ja Inhimillisiä kohtaamisia tekivät muhun ihan valtavan vaikutuksen, ja saivat ajattelemaan monia asioita uusilta ja laajemmilta näkökannoilta.
Mikä luonteessasi tai ajatusmaailmassasi muuttui? - Opin myötätuntoisemmaksi itseäni kohtaan ja kuuntelemaan itseäni paremmin. Oivalsin, että mun ei tarvitse tehdä asioita samanlailla tai samassa tahdissa kuin muut. Kun voimavarat tuntuvat olevan vähissä, itsensä sättimisen sijasta täytyy löytää omasta arjesta niitä kohtia, mistä voi höllätä. Mikään ei mene terveyden edelle, ja jos psyykkinen terveys kärsii, kärsivät kaikki muutkin terveyden osa-alueet.
Muutama paras muisto tältä vuodelta? - Ainakin tämän vuoden kesä on yksi parhaista muistoista, koska come on, milloin meillä muka täällä Suomessa on tällainen kesä?! Lämmin ja pääosin hyvistä keleistä koostuva kesä mahdollisti siitä nauttimisen pienten päiväreissujen, kuten esimerkiksi Porvoon ja Hangon-visiittien, sekä ihan vain kaverien seurassa ulkona hengailun muodossa. Parhaisiin muistoihin lukeutuu myös keväinen reissu Kroatiaan poikaystäväni kanssa, sekä syksyinen vierailu Glasgow'ssa Inkan ja Pinjan seurassa!
Untitled Untitled
Miten nyt neuvoisit vuoden takaista itseäsi? Ei tarvitse stressata niin paljoa, koska sulla ei ole elämässä mikään kiire. Ole myötätuntoinen itseäsi kohtaan ja tee niitä juttuja, joista nautit. Tee päätöksiä omien ajatuksiesi ja vointisi pohjalta, älä sen mukaan, mitä joustamattomia odotuksia ja muotteja muut ihmiset, yhteiskunta tai sä itse olet itsellesi asettanut.

Mistä olit tänä vuonna kiitollisin? Poikaystäväni, ystävieni ja läheisteni tsempistä, tuesta ja rakkaudesta. Olin tänä vuonna myös erityisen kiitollinen turvallisesta kodista ja kotimaasta.
Mitä toivot vuodelta 2019? Rauhallisuutta, rohkeutta ja tasapainoa. Toivon, että tulevana vuonna minulla on uskallusta tehdä hankaliakin päätöksiä omien tuntemusteni pohjalta, välittämättä liikaa muiden mielipiteistä. Toivon kasvavani tulevan vuoden aikana vahvemmaksi ihmisenä.
Untitled

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa kaikille ihanaa uutta vuotta❤ Kiitos juuri sinulle, kuka mun blogiani tänä vuonna seurasit ja jaksoit kiinnostua mun jutuistani. Palaillaan sitten ensivuoden puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä