Slider

Could-do-lista joulukuulle

maanantai 3. joulukuuta 2018

Untitled
Yksi vuoden parhaista kuukausista pärähti käyntiin viikonloppuna, jee! Sen kunniaksi halusin tehdä pienen could-do-listan tälle kuukaudelle. Could-do-listausten hengessä haluan listata ylös sellaisia asioita, joita olisi mukava toteuttaa, mutta joista en kuitenkaan halua ottaa minkään sortin suorituspaineita! Tässä siis kurkkaus mun joulukuun toivetekemislistaan:
Untitled
- Joulusisustuksen viimeistely. Tämä taitaa enää tässä vaiheessa tarkoittaa ainoastaan joulutähden ripustamista ikkunaan, mutta viimeistelyä se sekin on :D Olisiko teillä muuten kiinnostusta kurkata meidän joulusisustukseen?
- Tallinnan joulutorilla vierailu.✓ Tämä toteutuikin jo viime perjantaina, kun otettiin isoäitini kanssa suunnaksi Tallinna ja sen sympaattinen joulutori. Siellä jos missä viimeistään konkretisoitui se, että joulu on ihan nurkan takana!
- Pikkujoulut tyttöporukalla. Ja tosiaankin siis meidän porukan tyyliset pikkujoulut, eli piparkakkujen koristelua, joululauluja ja glögiä. Ei kiitos bilettämiselle :D
- Jouluisten tuoksukynttilöiden polttaminen. Tallinnasta mukaan tarttuivat virolaisen Joik-merkin tuoksukynttilät piparkakkujen ja mausteisen karpalon jouluisissa tuoksuissa, ja voin vaikka vannoa, ettei kynttilöistä ole mitään jäljellä tämän kuukauden jälkeen.
- Punaisen värin käyttäminen kosmetiikassa ja pukeutumisessa. Nyt kun saa punaista käyttää oikein luvan kanssa, niin käytetään sitten kunnolla! Tuon kuvan neuleen lisäksi kovaan käyttöön pääsee myös punainen kynsilakka. Ehkäpä myös punainen huulipuna..?
Untitled
- Tuomaan markkinoilla käyminen. Tämä on ihan must-joulujuttu Helsingissä.
- Luistelu. Haluaisin vielä tässä kuussa päästä vetäisemään luistimet jalkaan ja käydä heittämässä jäällä muutamat pyllähdykset pyörähdykset!
- Jouluisten illanistujaisten viettäminen. Ihan parasta viettää kunnon mummoiluiltaa ystävien kanssa jouluherkkuja syöden, glögiä siemaillen ja rennoissa vaatteissa hengaillen.
- Lahjojen paketointiin panostaminen. Tänä vuonna haluaisin paketoida lahjani yksinkertaisen tyylikkäästi, ja mulla onkin korvan takana kiva idea tämän toteuttamiseksi. Ehkä täällä bloginkin puolella tulee näkymään paketointi-inspistä, jos vaan saan toteutettua visioni onnistuneesti.
- Joululeffojen katselu. Joulun aikaan pakollisia ovat ainakin Lumiukko (itku tulee!!) ja Yksin kotona. Merry christmas, you filthy animal! :D Uudemmista joululeffoista puolestaan sopivan cheesyjä ovat olleet Jouluprinssi ja Christmas Inheritance.
- Joulukeräykseen osallistuminen. Aion osallistua Joulupuu -keräykseen antamalle joululahjan nuorelle ja ostaa yksinäiselle vanhukselle kukkalahjan sekä kirjoittaa sen mukana hänelle jouluterkut. Sanojen kohdalta löydät linkit, joissa lisätietoa ja ohjeet näistä tavoista olla avuksi ja ilahduttaa.♥

Mitä teidän joulukuun tekemislistalta löytyy?
Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä