Slider

5 hyvää viikonlopulta

maanantai 17. joulukuuta 2018

Untitled Untitled
- Pikkujouluilta tyttöjen kanssa Saran luona. Oli ihanaa viettää rentoa iltaa porukalla Saran luona ja saatiin myös meidän brittien vahvistus Pinja takaisin suomeen ja meidän seuraan♥ Sara oli loihtinut meille illaksi niiin herkulliset jouluiset vegeherkut, että huhhuh. Ihastuin illan aikana ihan täysin vegaaniseen porkkanasta tehtyyn Porkkala-"kylmäsavuloheen". On muuten 1000 kertaa parempaa kuin tavallinen kylmäsavulohi!
- Blogityttöporukalla näkeminen sunnuntaina. Pidettiin sunnuntaina tehokuvaukset, kierreltiin keskustassa ja käytiin kuuntelemassa Tuomiokirkolla kauneimpia joululauluja. Kivan tekemisen täyteisen sunnuntain jälkeen oli ihan parasta ottaa vaan loppuilta iisisti kotona.
- Joululoman alkaminen läsnäolollisen koulun osuudelta. On mulla tosin yksi muutaman tunnin juttu vielä tällä viikolla, mutta henkisesti olen jo vetäytynyt lomalle paikalla olemista vaativan koulun osalta!
- Hiuspantaostos. Monien vuosien jälkeen ostin viikonloppuna hiuspannan, ja olen siihen täysin ihastunut. Olin yllättynyt siitä, miten kivasti panta itseasiassa sopi mulle ja kuinka paljon siihen tykästyin. Alakoulussa sain hiuspannoista yliannostuksen - muistatte varmaan ne ohuet muoviset piikkihirvitykset, joilla hiusten etuosa laitettiin koholle? Brrrrh. Lupaan, että tämä versio on tyylikkäämpi :D
- Lumi. Vaikka viikonlopun aikana maahan satanut lumipeite on ohkainen, nostatti se vaan silti mielialaa ja toi enemmän joulun tuntua. Kelatkaa nyt, tasan viikko jouluaattoon, whaat?!
Untitled Untitled Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä