Slider

10 jouluista kysymystä

torstai 20. joulukuuta 2018

Untitled
Joulu kotona vai jossain muualla? Joulu isovanhemmilla! Meidän perinteenä on ollut kerääntyä sinne pienellä sukulaisporukalla viettämään jouluaattoa, ja se on mulle se aito oikea joulu. Kerran lapsuudessani jouduttiin viettämään joulu kotona meidän lasten sairastelun takia, eikä se tuntunut samanlailla joululta. Viimevuonna myös vietettiin jouluaatto ulkomailla, mutta se ei tuntunut niin hassulta, sillä vietettiin meidän perinteinen joulu yhdellä päivällä aikaistettuna.
Rennot vai hienommat vaatteet jouluna? Kuulutaan varmaan perheeni ja sukulaisteni kanssa vähemmistöön tässä asiassa, mutta hienommat! Meillä on ollut aina tapana pistää vähän siistimpää päälle jouluaatoksi, ei mitään överijuhlavaa, mutta ei me nyt ihan verkkarimeiningilläkään joulua vietetä. Musta se on kiva tapa kunnioittaa vuoden kauneinta juhlaa!
Suosikki ja inhokki jouluruoka- tai herkku? Suosikkeihin kuuluu lämminsavulohi ja bataattilaatikko, nams! Kaikista makeista jouluherkuista tykkään tasapuolisesti, mutta yleisesti olen enemmän suolaisen ystävä. En puolestaan välitä niin paljoa lanttulaatikosta, puhumattakaan graavilohesta.
Untitled Untitled
Suosikki joulutuoksu? Joik-merkin tuoksukynttilät, joista erityisesti gingerbread ja spiced cranberry-tuoksut ovat tänä jouluna vallanneet meidän kodin ihanan mausteisilla tuoksuillaan.
Joululeffasuosikkiesi top 3? En osaa laittaa näitä järjestykseen, mutta joulun aikaan on nähtävä ainakin Yksin kotona, Joulupukki ja noitarumpu sekä Lumiukko.
Suosikki ja inhokki joululaulu? Mielestäni kauneimmat joululaulut ovat Tulkoon joulu ja Jouluyö juhlayö, ne saa aina jotenkin herkistymään. Menevämmistä joulubiiseistä hyviä ovat Ariana Granden Santa tell me, Mariah Careyn All I want for christmas is you ja Justin Bieberin Mistletoe. Whamin Last Christmas-korvamatoa en puolestaan voi sietää :D
Aineeton lahja vai tavaralahja? Mä uskon, että kummallakin on henkilöstä, tilanteesta ja tarpeesta riippuen paikkansa. En siis ole ehdoton tämän suhteen, sillä jos on aito tarve jostain materiaalisesta asiasta, niin onhan se silloin oikein osuva lahja. Jos taas ei niinkään ole mistään konkreettisesta puutetta, ei sellaista tarvitse mun mielestä ruveta vängänväkisin hankkimaan. Aineettomat lahjat taas parantavat aina vähän maailmaa ja tuovat hyvän mielen sekä lahjan saajalle että antajalle, mikä tekee niistä ihan mahtavia lahjoja.
Untitled Untitled
Mitä toivot tänä vuonna joululahjaksi? Mun toivelistallani ei ole mitään sen erikoisempaa. Uusi aamutakki ja jotkut söpöt pörrösukat tai tohvelit ovat kyllä omalla kohdallani tarpeeseen tuleva lahja!
Paras joulumuistosi lapsuudesta? En osaa nostaa yhtä ylitse muiden, sillä lapsuuteni joulut ovat olleet ihania ja muistan niitä niin lämmöllä. Silloin parasta oli varmasti kurkkia serkkuni kanssa ikkunasta, että joko se pukin reki laskeutuu ja joulupukki tulee käymään. Voi sitä riemun määrää, kun hän viimein saapui ja vilkutti meille ikkunan läpi!
Parasta joulussa? Yhteen kerääntyminen läheisten kanssa, levollinen tunnelma, jouluruoka, kiireettömyys ja se, että saa ihan luvan kanssa vain olla ja rauhoittua.❤
Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä