Slider

Testissä 3+1 Korealaista ihonhoitotuotetta

perjantai 2. marraskuuta 2018

Untitled
* Tuotteet saatu pr-näytteenä Bearelilta, sisältää kaupallisia linkkejä

Sain pari viikkoa sitten korealaisen kosmetiikan verkkokauppa Bearelilta testiin muutamat korealaiset ihonhoitotuotteet, mikä ilahdutti minua valtavasti. Olen nimittäin suuri korealaisten ihonhoitotuotteiden- ja rutiinin fani, joten oli mahtavaa päästä testailemaan uusia tuotteita! Vaikka fani olenkin, en silti itse noudata korealaista parhaimmillaan kymmenvaiheista ihonhoitorutiinia, sillä koen sen turhan vaivalloiseksi omiin ihonhoidon tarpeisiini ja ajankäyttööni nähden. Olen kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että tästä monivaiheisesta rutiinista kannattaa poimia omaan ihonhoitoonsa "parhaat päältä", eli sellaiset stepit, jotka tukee parhaiten oman ihon tarpeita.
Untitled
Mizon hyaluronihapposeerumi*
Jos jotkin, niin seerumit ovat sellaisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat korealaiseen ihonhoitoon tutustuttuani tulleet jäädäkseen osaksi ihonhoitorutiiniani. Erityisesti kuivalle iholle seerumit ovat hyväksi, sillä niiden oman kosteuttavan vaikutuksen lisäksi ne tehostavat myös kosteusvoiteen vaikutusta. Tämän Mizonin seerumin sisältämä hyaluronihappo sitoo itseensä valtavan määrän kosteutta, ja se imeytyy ihoon nopeasti. Seerumin koostumus onkin todella juokseva, ja jo pian seerumin kasvoille taputtelun jälkeen se on jo imeytynyt, ja iho on valmis kosteusvoiteen levitykseen. Varsinkin näin talvella oma ihoni suorastaan janoaa lisäkosteutusta, ja suosittelenkin kaikille lisäkosteutusta kaipaaville hyaluronihappopitoisen seerumin käyttöä kosteusvoiteen alla - ero pelkän kosteusvoiteen käyttöön verrattuna on huomattava!

Mizon kuorintageeli*
Mä olen pikkuhiljaa tiputtanut ihonhoitorutiinistani kokonaan pois sellaiset kuorinnat, joissa on rakeita mukana. Mikromuovihiukkasia sisältäviä kasvo -tai vartalokuorintoja en ole käyttänyt enää aikoihin, mutta olen myös jättänyt pois kaikki luonnonmukaisetkin rakeiset kasvokuorinnat. Syy tähän on se, että mun iho on todella herkkä reagoimaan kaikkeen mekaaniseen rasitukseen, erityisesti kuorinnassa tapahtuvaan rakeiden hieromiseen kasvojen ihoa vasten. Rakeisten kuorintojen sijasta olen kokeillut muutamia rakeettomia geelimäisiä kasvokuorintoja, mutta tämä kyllä peittosi heti ensikokeilulla ne kaikki. Tämä on heittämällä suosikkini postauksen tuotteista! Mizonin kuorintageelin teho perustuu rakeiden sijasta hellävaraisesti mutta tehokkaasti kuorivaan hedelmähappoon. Tuotteen tehokkuus on ihan silmin nähtävä ja todellakin satisfying, nimittäin kasvojen kuollut ihosolukko rullautuu ihanasti kasvoilta pois sitä mukaa, kun geeliä hieroo kasvoille. Mä olen just sellainen hyypiö, joka nauttii ihan suunnattomasti tällaisista efekteistä ihonhoidossa :D Lisäksi tässä kuorintageelissä on mitä ihanin, raikkaan sitruunan tuoksu!
Untitled
Skin house rose heaven cream-kasvovoide*
Jos yhteen ihonhoitotuotteeseen haluaa talveksi panostaa, niin on se ehdottomasti hyvä ja oikein tehokosteuttava kasvovoide! Välillä talvisin mun kasvojeni iho alkaa suorastaan hilseilemään kuivuudesta, erityisesti niiltä alueilta, joissa iho on ohut. Mun talvi-ihoni jokavuotinen kirous onkin se hetki, kuin nenänpään kuivuudesta johtuva hilseily paljastuu siinä vaiheessa, kun levittää meikkivoidetta, jolloin joutuu poistamaan meikkivoiteen kokonaan nenän alueelta ja aloittamaan alusta aina kosteusvoiteesta lähtien. Tämä kosteusvoide kuitenkin lupaa helliä ihoa kosteuttavilla, kirkastavilla, suojaavilla ja ihon punoittamista hillitsevillä ominaisuuksilla. Kuulostaa aika täydelliseltä talvea ajatellen! Tuotteen koostumus on lisäksi ihanan kermainen ja paksu, ja olenkin tykännyt tehdä tällä kunnon tehokosteutusnaamioita levittämällä yöksi tuotetta oikein runsaasti kasvoille. Tuotteessa on lisäksi anti-wrinkle-maininta, joka tarkoittaa lähinnä tuotteen kosteuttavia ja ihon joustavuutta parantavia ainesosia, jotka eivät ole haitaksi, vaikkeivät rypyt ajankohtaisia olisikaan. Tiesittekö muuten, että korealaisten ihonhoitotuotteiden kyljessä mainittu whitening-ominaisuus ei tarkoita kirjaimellisesti ihoa valkaisevaa vaikutusta, vaan paremminkin kirkastavaa?

Mizon kangasnaamiot 10 kpl*
Olen jo parin vuoden ajan suosinut ihonhoidossani sheet maskeja, eikä loppua tälle tavalle näy! Mielestäni ne ovat ihana tapa tuoda arkeen pientä spa-meininkiä, puhumattakaan niiden ihon kuntoa ja hyvinvointia edistävistä ominaisuuksista. Mizonilla on laaja valikoima hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja tehokkaita kangasnaamioita ihon erilaisiin tarpeisiin. Suosittelenkin aina kangasnaamioita tilatessa hyödyntämään tarjouksia ja tilaamaan naamioita mahdollisuuksen mukaan useamman naamion paketteina, sillä sitä kautta pääsee usein huomattavasti halvemmalla. Esimerkiksi kuvan 10 naamion paketin hinta on nyt 16,50 e, jolloin yhdelle naamiolle jää hintaa vain 1,65e. Usein yksittäisten kangasnaamioiden hinta saattaa nimittäin lähennellä jopa kolmea euroa. Näistä naamioista omat suosikkini ovat super kosteuttava aloe vera-naamio sekä kirkastava
Oletteko te innostuneet korealaisista ihonhoitotuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä