Slider

Tämän viikonlopun suunnitelmissa x 5

perjantai 30. marraskuuta 2018

Untitled Untitled - Ottaa aikanen startti viikonlopulle ja lähteä isoäitini kanssa Tallinnaan päiväreissulle. Siellä suuntana mitkäpä muutkaan kuin vanhan kaupungin tunnelmalliset joulumarkkinat!
- Leffatreffit poikaystäväni kanssa. Katsottiin viime viikonloppuna Ihmeotukset ja niiden olinpaikat-elokuva, ja nyt halutaan nähdä jatkoa tarinalle Grindelwaldin rikokset-jatko-osasta, joka tuli leffateattereihin tässä kuussa! Yleensä en juuri välitä fantasialeffoista, minkä vuoksi ihmettelen sitä, kuinka paljon tykästyin tuohon leffaan. Toisaalta taas tykkään Harry Pottereista tosi paljon, ja elokuvan sijoittuminen niiden maailmaan taitaa selittää mieltymystäni aika hyvin.
- Tehdä sivuaineeseeni liittyvän oppimistehtävän valmiiksi ja kerrata ensiviikon tenttiin. Tentin sisältöalue on todella laaja, ja olen kehittänyt itselleni jonkinlaisen stressin ja jännityksen kyseisestä tentistä. Mutta eipä auta muuta kuin tehdä parhaansa!
- Hoitaa joulukuusen koristelun loppuun. Toivottavasti löytäisin Tallinnasta jotakin kivoja ja ajattomia neutraalin sävyisiä kuusenkoristepalloja ja latvatähden. En olisi ikinä uskonut, että sopivan latvatähden hankkiminen olisi näin hankalaa, kuin se on osoittautunut olevan! Kaikki kaupoissa olevat tähdet tuntuvat olevan ihan hervottoman kokoisia, eikä keskikokoista sellaista meinaa löytää mistään. Tähti- ja muutkin kuusenkoristevinkit otetaan siis avosylin vastaan!
- Sytyttää ensimmäisen adventtikynttilän. Ihan hullua, että joulukuun ensimmäinen päivä on huomenna ja jouluaattokin ihan vain muutaman viikon päässä! Tästähän voisi saada jo joulustressin aikaiseksi, mutta ei mennä siihen ainakaan vielä :D

Kivaa & rentouttavaa viikonloppua sinulle ♥
Untitled Untitled Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä