Slider

Puhelinkuvapäiväkirja Glasgowsta

maanantai 12. marraskuuta 2018

Viime viikon torstaista lähtien päästiin viettämään Pinjan ja Inkan kanssa kauan odotettua pidennettyä tyttöjen viikonloppua Glasgowssa! Tämä reissu oli ensimmäiseni Skotlannissa ylipäätään, ja oli siistiä päästä näkemään tätä itselle aivan uutta paikkaa ja vieläpä ihan paikallisoppaan seurassa. Glasgow ihastutti mua kauniilla rakennuksillaan, jouluisella tunnelmallaan ja ihanilla ravintoloillaan, mutta kaikista parasta tässä reissussa oli ihan ehdottomasti seura. Ihan parasta, kun on samalla aaltopituudella olevaa reissuseuraa, joiden kanssa jakaa samat kiinnostuksenkohteet reissun suhteen, ja joiden kanssa taas toisaalta on voi ihan yhtä luonnollisesti päivän päätteeksi löhötä kaikessa hiljaisuudessa sohvilla peittoihin kääriytyneenä viinilasilliset kädessä. Kiitos vielä kerran tytöt reissusta♥ Nyt kuitenkin palataan vielä hetkeksi reissun tunnelmiin puhelinkuvien muodossa!

1) Perinteinen lentokonekuva, milläpä muulla sitä reissupostausta aloittaisi :D Vaikka vaihdon kautta matka Skotlantiin venähti ajallisesti melko pitkäksi, aika kului onneksi loppujen lopuksi tosi nopeasti.
2) Bongattiin ekana päivänä Glasgowssa supersöpö Tiffany's taksi kauniin rakennuksen edessä, mikä täydellinen Instagrammable moment.


3&4) Glasgowssa oli Suomeen verrattuna jo täysi joulutunnelma päällä, mikä oli huomattavissa toinen toistaan ihanammista joulukoristuksista- ja valoista, joilla rakennuksia ja koteja oltiin puettu. Tämä loi kauniin tunnelman koko kaupunkiin, ja herätteli myös mun sisäistä jouluhullua pikkuhiljaa kaivelemaan kotonakin jouluvaloja ja koristeita esiin..


5) Pinja vei meidät perjantaina aamiaiselle yhteen hänen suosikkipaikkaansa, kahvila Strange Brew'hun. Tämä olisi varmasti myös oma suosikkini, jos Glasgowssa asuisin – katsokaa nyt noita avotoasteja ja granolabowleja! Todellakin aamupala mun makuuni. Täällä yllätyin myös erittäin positiivisesti Glasgown ravintoloiden verraten edullisesta hintatasosta!
6) Käytiin testaamassa myös kaupungin ravintolauutuus, pannukakkuihin erikoistunut ravintola Stack & Still. Meidän oli tarkoitus käydä tässä ravintolassa pannariaamiaisella lauantaina, kuten muutaman muunkin samalla agendalla liikkeelle lähteneen. Jonoa oli niin paljon, että päätettiin suosiolla siirtää pannukakut iltaherkuiksi, ja lähteä muualle aamiaista metsästämään. Pannarit maistuvat erinomaiselta myös illalla, ja paikka saa multa valtavan plussan gluteenittomista ja vegaanisista pannareistaan, jotka eivät tosiaan ole ulkomailla mikään itsestäänselvyys – en ole keliakiani takia koskaan syönyt ravintolassa, hotelliaamiaisella tai kahvilassa kunnon jenkkityylisiä pannukakkuja. Pannukakut olivat tosiaan jenkkityylisesti todella, siis todella, tuhteja ja täyttäviä, eikä meistä kukaan saanut tuhottua kolmen pannarin pinoaan!


7&8) Parhaat reissukamut♥ Nykyisin tulee niin harmillisen harvoin otettua yhteiskuvia kavereiden kanssa, joten olen todella iloinen näistä otoksista. Näistä jos joistan saa palautettua mieleen kaikki ihanat reissumuistot.


9&10) Joulutunnelman nostatusta Glasgown joulumarkkinoilla! Niin ihanaa, että joulua aletaan fiilistelemään jo näin hyvissä ajoin. Mun mielestä kaikki, mikä tuo edes vähän valoa ja piristystä tähän harmaaseen ja sateiseen vuodenaikaan, on erittäin tervetullutta!


11) Glasgown kauniit rakennukset ja koristeelliset portaikot part 100000.
12) Tässä poseeraan onnellisena uuden ruututakkini kanssa, joka oli ihan mahtava ja ajaton löytö! Mun ei ollut tarkoitus shoppailla oikeastaan mitään reissun aikana, mutta tämä jo valmiiksi edullinen takki -25% alella varustettuna suorastaan huusi mun nimeä. Tää on just niitä vaatteita, jotka jo heti ensisovituksesta asti tuntuvat niin omalta ja hyvällä tavalla sellaiselta, että vaate olisi ollut sulla jo kauan.


13) Glasgown rakennusten neutraalisävytteinen värimaailma yhdistettynä koristeelliseen arkkitehtuuriin oli todella kaunista katseltavaa.
14) Kerettiin viikonlopun aikana käydä myös Tylypahkassa, ei kun siis University of Glasgowssa!15) #Teamcamelcoat vauhdissa!
16) Käveltiin Pinjan lähipuiston läpi lauantaiaamuna räpsäisemään muutamat kuvat. Musta oli niin ihanaa, miten Glasgowssa oli puissa vielä syksyn värejä ja maassa hieman vihreyttä jäljellä. Pieni karkuretki täällä suomessa vallitsevasta harmaudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä