Slider

Mitä mun syksyyn kuuluu?

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Untitled
Siitä onkin vierähtänyt jokunen tovi, kun olen viimeksi kirjoitellut tänne ihan vain niitä tavallisia kuulumisia. Välillä sitä ajattelee, ettei ketään jaksa kiinnostaa perus kuulumishöpinät, koska sitä haluaisi aina pyrkiä mahdollisimman mielenkiintoiseen ja lukijoita puhuttelevaan sisältöön. Inkan postauksesta inspiroituneena päätin kuitenkin laittaa viimeaikaisia tapahtumia ja fiiliksiä tänne ylös. Toisaalta taas tykkään itsekin lukea muiden kuulumisista ja ihan niistä normaaleista arjen jutuista, joten miksipä ne omatkaan jutut niin tylsiä olisivatkaan? Täytyy myös pitää mielessä, että kirjoitan blogiani itseäni varten, ja kirjoittaminen on mulle tietynlaista terapiaa. Joten olen sitä mieltä, että antaa palaa vaan!
Untitled
Alkusyksyn ajan blogissa tuli pidettyä melkeinpä kuukauden mittainen hiljaisuus, joka johtui opintokiireistä. Mun syksy tosiaan starttasi käyntiin varsin päräyttävästi harjoittelujaksolla, joka oli täysin kokopäivätyötä (välillä tuntui kirjaimellisesti siltä, että koko päivä), minkä vuoksi energiaa ei juurikaan ekstrajuttuihin ollut. Yllätyin siitä, kuinka väsyneeksi tunsin itseni harkkapäivien jälkeen. Siitä huolimatta kuluneen jakson aikana opin opettajan työstä ja ennen kaikkea itsestäni tosi paljon uutta, ja voinkin sanoa jakson olleen monella tapaa nimenomaan todella opettavainen!
Rehellisyyden nimissä ilmassa on myös ollut jonkin asteista syysväsymystä ja univaikeutta. Väsymys on ollut vahvasti läsnä niin harjoittelun aikana kuin sen jälkeenkin. Maailma on näyttänyt silmissäni tavallista harmaammalta, enkä nyt puhu vain syksyn myötä vähentyneestä valon määrästä. En oikein tunnista itseäni sellaisesta värittömästä ja tasapaksusta mielentilasta, jossa olen viimeaikoina ollut jumissa, sillä olen kuitenkin perusluonteeltani iloinen ja kiitollinen ihminen, joka jaksaa innostua ja ilahtua ihan pienistäkin jutuista. Myös poikaystäväni oli huomannut tämän innottomuuden olemuksessani, ja siihen havahduttuani päätinkin ottaa yhden viikon, jolloin annoin itseni ottaa oikein luvan kanssa iisimmin ja mennä sieltä, mistä aita on matalin. Olen kiitollinen siitä, että tämä lepo oli mahdollista syysloman ja pääosin etänä suoritettavien tämänhetkisten opintojeni ansiosta. Tämän johdosta oloni on mennyt koko ajan parempaan suuntaan, mikä on ollut hienoa huomata ja tuntea. Niin se vain on, että ylä -ja alamäet, niin pienet kuin suuretkin, kuuluvat elämään, ja sitä haluan yhä enemmän näyttää myös täällä blogin puolella. On valtavan tärkeää kuunnella itseään ja ottaa rohkeasti rauhallisemmin silloin kuin olo sitä todella vaatii, ihan sama, vaikka muut painaisivat eteenpäin höyryjunan lailla. Oma terveys tulee ennen kaikkea. Sen, jos jonkin mä olen oppinut tämän syksyn aikana.
Untitled Untitled
Sitten kuitenkin vähän mukavampiin juttuihin! Viime viikonloppu oli yksi heittämällä parhaista hetkeen, ja olen niin iloinen siitä, että tsemppasin itseäni ja päätin lähteä näihin rientoihin mukaan. Vielä aiemmin viimeviikolla väsymyksessä ja tympeässä olotilassa velloessani ajattelin, että en edes jaksa raahata takapuoltani yhtään mihinkään. On mielestäni todella tärkeää tunnistaa itsessään ne hetket, jolloin kaipaa kannustavaa potkua persauksille, ja jolloin kaipaa aidosti sitä, että saa olla kotona kaikessa rauhassa ja levätä. Tällä kertaa kyse oli ensimmäisestä vaihtoehdosta, ja erittäin hyvä niin! Meillä oli tosiaan mitä ihanin ja nauruntäyteisin tyttöjen viikonloppu, joka oli melkoisen aikataulutetusta ohjelmastaan ja vähäisistä yöunistaan huolimatta ihan huippu. Tähän viikonloppuun sisältyi muun muassa I love me-messut, Lintsin Valokarnevaalit, syksyinen retki Suomenlinnaan, take away-sushia, viinittelyä ja tanssimista myöhään yöhön asti. Tätä viikonloppua jään muistelemaan niin lämmöllä.💛
Untitled

Myös lähitulevaisuudessa on odotettavissa kivoja juttuja. Ihan pianhan kuukausi vaihtuu jo marraskuun puolelle, mikä on ollut itselleni perinteisesti sellainen kolea ja pimeä inhokkikuukausi, josta on vaikeaa kaivaa esiin mitään hyviä puolia. Tätä marraskuuta kuitenkin valaisee viikonloppureissu itselleni täysin uudessa paikassa – ollaan nimittäin ostettu lentoliput erään ihanan bloggaajaystävämme luokse! En malttaisi enää millään odottaa, mutta onneksi aikaa tähän vierailuun ei itse asiassa olekaan kauaa. Mutta hei, olisi ihanaa kuulla, millainen syksy teillä on tähän asti ollut? Mitä asioita te odotatte vielä näiltä vuoden viimeisiltä kuukausilta?💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä