Slider

9 x Mitä odotan tältä syksyltä?

perjantai 14. syyskuuta 2018

Untitled
- Paljon koulua. Tämä syksy ja koko kouluvuosi tulee olemaan työntäyteinen, ja opiskeluihin pitää tosissaan panostaa. Tänä vuonna on myös kunnon pitkä harkka, ja onkin niin opettavaista päästä ihan tositoimiin opeksi. On myös ihan hullua ajatella, että tänä lukuvuonna valmistun jo kandiksi. Vastahan mä olin pieni fuksi!
- Syyspukeutuminen. Varmaan kiroan kaiken tässä lauseessa sanomani jo parin kuukauden päästä, mutta näin kuuman kesän jälkeen on ihanaa päästä pukeutumaan pehmoisiin neuleisiin, pidempiin housuihin ja pikkuhiljaa talvisempiin kenkiinkin! Yksi syksyn suosikeistani on ehdottomasti tämä kuvien ruutubleiseri.
DSC_0559
- Omaan jaksamiseen panostaminen. Olen rehellisesti sanottuna viimeaikoina ollut todella poikki, eikä koulun rivakka startti ole asiaa helpottanut. On tuntunut siltä, että ihan pienet jutut ovat saaneet järkyttävän suuret mittasuhteet mitä randomimpien itkukohtausten muodossa, eikä ole jaksanut juurikaan muuta, kuin suoriutua niistä pakollisista menoista. Onneksi mulla on maailman ihanin poikaystävä, joka on ottanut kokonaan hoitaakseen meidän kodin arjen pyörittämisen ja mun ruokailuni, kun olen itse ollut välillä niin poikki, ettei jaksa kauppaankaan raahautua. Haluan todellakin panostaa kunnolliseen palautumiseen, ja sen suhteen olen myös tehnyt elämässäni erään positiivisella tapaa hyvinvointiini liittyvän, aika suuren muutoksen.
- Viikonloppureissu tyttöjen kanssa. Tämän ajatuksen, jos jonkun voimalla jaksaa läpi syksyn harmauden! Meillä olisi blogityttöjen kanssa suunnitteilla viikonloppumatka erään toisen blogitytön luo. Odotan tätä niin innolla!
- Paluu kunnolla blogin pariin. Tästä en halua ottaa itselleni mitään suorituspaineita, vaan odotan tätä ihan vain sen takia, että blogini on mulle henkireikä. Kunhan vaan pahin koulukiire hellittää muutamien viikkojen päästä, niin haluan palata takaisin tavalliseen postaustahtiini!
DSC_0413
- Oman itsensä kuunteluun keskittyminen. Tämä liittyy vahvasti tuohon aiemmin mainittuun jaksamiseen panostamiseen. En halua enää haalia itselleni liikaa tekemistä, ahdistua sen määrästä ja tuntea pettymystä itseäni kohtaan, kun en pystykään mahdottomuuksiin. Haluankin raivata kalenteriin sitä omaa aikaa vailla velvollisuuksia ja sanoa rohkeasti ei, jos siltä tuntuu.
- Se blogikliseinen "torkkupeittoon kääriytyminen teekupposen kera". Oh yes, syksyjuttuja odotan niin paljon! Kuluneen kesän jäljiltä kunnon syyshyggeily kotisohvalla vilttiin kääriytyneenä sateen ripotellessa ikkunaan on vaan best. Yhdistän mielessäni vahvasti syksyyn ja talveen myös chailaten, sarjamaratonit ja erilaiset keittoruuat. joista olen nauttinut jo viimeiset pari viikkoa.
Untitled
- Arkiset rutiinit. Kesällä tuli mentyä vähän niin ja näin. Nukuttua vähän miten sattuu, skippailtua treenejä, jotta voi nauttia kavereiden kanssa upeista keleistä ja yleisesti elettyä paljon spontaanimmalla otteella. Nyt syksyllä tuntuukin erityisen hyvältä palata rutiinien ääreen: säännöllinen liikunta-, uni-, ja opiskelurytmi, olette niin tervetulleita!
- Syksyinen luonto ja ruska. En millään malta odottaa sitä kaunista aikaa, kun puiden lehdet alkavat hehkua oranssin ja punaisen sävyissä. Ruskan aikaan on ihan pakko päästä tekemään retki jollekin kauniille vaellusreitille luontoon!

Millaisia asioita te odotatte tältä syksyltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä