Slider

Uutta kodin seinillä

tiistai 28. elokuuta 2018


* Yhteistyössä Desenio
Me ollaan asuttu meidän nykyisessä kodissa nyt reilu vuosi, ja kaikki on jo hetken aikaa näyttänyt suunnilleen siltä, miltä olen sen halunnutkin näyttävän. Yksi varmasti aika tavallisesti unohdettu sisustusjuttu on meillä jäänyt tosin aivan puolitiehen – nimittäin seinien sisustaminen. Mielestäni koti tuntuu heti paljon kotoisammalta ja viimeistellymmältä, kun seiniltä löytyy joko tauluja tai vaikka esimerkiksi peili. Ennen tätä yhteistyötä meidän seiniä koristi vain Desenion tauluista koottu taulukollaasi, mikä tuntuu kyllä vähäiseltä tämän mallisessa asunnossa, jossa seinätilaa on ja paljon. Olinkin siis enemmän kuin innoissani siitä, että pääsin vihdoin pukemaan kotimme muita seiniä, jotka ennen näyttivät niin paljailta!

Makkarin sisustus oli meille pitkään yksi iso murheenkryyni. Makkari kokonaisuudessaan tuntui liian valkoiselta, täyteen ahdetulta, mutta silti samalla jotenkin karun ja viimeistelemättömän näköiseltä. Tähän keksittiin onneksi pari viikkoa sitten ratkaisu, joka sisälsi luopumisen meikkipöydästä -ja tuolista, yksinkertaisemman mallisten yöpöytien ja tummemman maton hankinnasta. Tästä voisinkin tehdä vaikka ihan oman postauksensa. Kuitenkin yksi suurimmista makuuhuoneen ilmeen kohottajista on ehdottomasti tämä rauhallista tunnelmaa henkivä taulupari! Breathe ja Flower Lines No1 -nimiset julisteet pelaavat niin nätisti yhteen, ja kukkataulu jatkaa kauniisti tekstin koukeroista linjaa. Tauluilla on myös tärkeä sanoma pysäyttää hengittelemään ja rauhoittumaan päivän jäljiltä, mikä sopii makuuhuoneen levolliseen tunnelmaan hyvin.

Kuten postauksen alussa kertoilinkin, meiltä löytyy olohuoneesta jo ennestään matkustus -ja kaupunkiaiheinen taulukollaasi. Mun ja poikaystäväni yhteinen intohimo on matkustaminen, joten halusinkin siis luonnollisesti jatkaa olohuoneen vastakkaisella seinällä tätä linjaa vielä yhden näyttävän taulun verran! Trocadero -juliste vie minut mielikuvissani takaisin Pariisiin, joka on yksi mun suosikkikaupungeistani. Taulua katsoessa on niin hauska ajatella, että tuossa kohtaa mäkin olen Eiffel-tornia ihastellut!
Untitled
Kahvin rakastajana (ja pienenä kofeiiniaddiktina) tiesin heti, että mun on pakko saada meidän keittiöön kahviaiheinen taulu. Five Coffee Classics on klassinen ja monenlaiseen kotiin sopiva printtijuliste, joka on omasta mielestäni myös kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tyylikäs. Tämä näyttää hyvältä niin keittiön tasolla rennosti seinään nojaten, kuin keittiön seinälle ripustettunakin!

Nousiko joku meidän kodin julisteista näin ensisilmäyksellä suosikiksenne?

Julisteauluintoilijoiden iloksi sain tämän yhteistyön myötä annettavaksi myös alekoodin! Koodilla “HENNA25” saat 25% alennusta julisteista* 28.-30.8. välillä. *Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita. Alekoodin voimassaoloaika on vain pari päivää, joten halukkaiden julisteshoppailijoiden kannattaa olla kiireen vilkkaa liikkeellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä