Slider

Hehkuttamisen arvoinen hiustuotemerkki - Maria Nila

sunnuntai 26. elokuuta 2018


*tuotteet saatu pr-näytteenä
Mitä hiustuotteisiin tulee, mä olen omille suosikeilleni uskollinen. Mä en kovin herkästi lähde vaihtelemaan hiustuotteitani, ja uutuuksien kokeilutkin usein jäävätkin siihen muutamaan testikertaan, jonka jälkeen palaan niihin lemppareihini. Tänä kesänä on kuitenkin tapahtunut historiallinen juttu, sillä olen löytänyt kokonaan uuden suosikkihiustuotesarjan – Maria Nilan!
Maria Nila on ruotsalainen hiustuotemerkki, jonka hiustuotteet ovat 100% vegaanisia, sulfaatittomia ja parabeenittomia, ja tuotettu Ruotsissa. Lisäksi merkin pullot ja putelit ovat just mun makuun – yksinkertaisen tyylikkäitä, kauniissa murretuissa sävyissä. Tuotteet olen saanut pr-näytteenä, mutta vakuutuin niistä niin täydellisesti, että mulla on jo lähes loppuneista shampoosta, hoitsikasta ja hiusnaamiosta ihan omakustanteinen tilaus vetämässä. Maria Nilan tuotteita ei tietääkseni ole suomesta kovin hyvin saatavilla kivijalkakaupoista (korjatkaa toki, jos olen väärässä), mutta netistä ainakin Eleveniltä niitä saa tilattua!
Untitled
Head & hair heal shampoo & True soft conditioner
Tätä tehokaksikkoa olen käyttänyt säännöllisesti koko kesän, ja voin rehellisesti sanoa, etteivät mun hiukseni ole olleet aikoihin näin hyvässä kunnossa ja hoidetun tuntuiset ja näköiset. Uskon vahvasti tämän johtuvan siitä, että nämä hiustuotteet ovat ainesosiltaan sen verran puhtaita, sekä niiden sisältämästä suojasta uv-säteiltyä ja vapaita radikaaleja vastaan. Mulla on melko herkkä päänahka, minkä vuoksi hellävarainen ja päänahkaa hiustenpesun ohella hoitava shampoo on ihan ehdoton. Myös sarjan hoitoaine on todella tehokas ja jättää hiukset ihanan silkkisiksi ja kevyen tuntuisiksi. Lisäksi shampoosta ja hoitoaineesta jää hiuksiin mieto ja raikas tuoksu, josta tällaisena tuoksufanina pidän hiustuotteessa!
Untitled
Ocean spray - suolasuihke
Mun hiustyyppi on todella liukas, lasimainen ja suora. Tästä voikin jo suoraan päätellä, että mun on todella vaikea saada kiharoita tai muita pitoa vaativia kampauksia pysymään hiuksissani. Erittäin tutuksi on tullut skenaario, jossa jakauksen toisen puolen hiuksia kihartaessani toisen puolen kiharat ovat jo lässähtäneet :D Tähän olen kuitenkin löytänyt mitä parhaimman avun tästä suolasuihkeesta! Tuotetta suihkitaan pyyhekuiviin hiuksiin ja föönataan kuivaksi. Ainakin munlaiseni lättätukka vaati oikein aimoannoksen tätä, joten ei kannata säikähtää, jos hiukset menevät siitä vähän tahmaisen ja takkuisen tuntuiseksi. Se helpottaa kyllä, kun hiukset harjaa kunnolla selviksi, mutta kuuluu kuitenkin jossain määrin myös asiaan. Tuote karhentaa hiusta sopivasti, antaen hyvän pohjan ja paremman pysyvyyden kiharoille ja muille enemmän pitoa vaativille kampauksille. Suosittelen tämän kanssa käytettäväksi myös kuivashampoota, jotta hiusten tyvi näyttäisi ilmavammilta.
Untitled
Structure repair masque - rakennepaikkaava hiusnaamio
Tämä super hoitava hiusnaamio on ihanan kermaista ja tuhtia, ja jättää hiukset todella pehmoisiksi. Itse olen tykännyt käyttää tätä noin kerran viikkoon tai pariin, sillä se todellakin on niin hoitava, ettei sitä viitsi sen useammin käyttää. Naamion rakennepaikkaava ominaisuus on itselleni tärkeä, koska hiukseni ovat raidoitetut. Tuote sopiikin erityisesti värjätyille ja raidoitetuille hiuksille!

Ovatko Maria Nilan hiustuotteet sinulle jo tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä