Slider

9 x mietteitä heinäkuulta

perjantai 3. elokuuta 2018

DSC_0073-2
- Suppailu on super hauska kesälaji. Yksi viimekuun hauskimmista jutuista oli varmasti se, kun käytiin ekaa kertaa suppailemassa muutaman työkaverin kanssa! Suppailussa mut yllätti se, kuinka rankkaa se loppujen lopuksi oli, ja meistä suurin osa olikin enemmän ja vähemmän jumissa seuraavana päivänä. Suosittelen testaamaan, ihan paras aktiviteetti lämpimille päiville ja naurut on ainakin taattu!
- Vaikka lämpö ihanaa onkin, niin rajansa kaikella. Mikä siinä onkin, että ulkomailla kuumuus ja lämpö on jollain tapaa siedettävämpää, kuin täällä Suomessa? En haluaisi olla mikään valittaja, onhan meillä pitkä, kylmä ja pimeä vuodenaika takana, mutta itseäni alkaa tämä kuumuus ottaa jo voimille.
- On ihan huippu fiilis tajuta, että kesää on vielä kokonainen kuukausi jäljellä. Vielä ehtii hyvin tehdä kaikkia hauskoja kesäjuttuja, joita on mielessään suunnitellut, ja ennen kaikkea ottaa ihan vain rennosti ja lomailla. Viimeiset akkujen latailut ennen uutta kouluvuotta.
DSC_0103-2
- Kannattaa aina tsekata, löytyisikö mielessä pyörivä tuleva ostos mahdollisesti käytettynä. Tämä tuli taas todettua ostaessani uusia yöpöytiä meille. Samat yöpöydät, valmiiksi koottuna, hyvässä kunnossa, molemmat yhdessä alle yhden vastaavanlaisen yöpöydän hinnan uutena ja luontokin säästyy. Parasta!
- Joskus ihan hassuilta kuulostavat kuvausideat osoittautuvatkin parhaiksi. Näitä kuvia ottaessamme meillä oli Inkan kanssa kunnon struggle kuvakulmien suhteen, sillä pellon vilja oli melko lyhyttä. Heitin sitten yhdessä vaiheessa puoliksi läpällä, että entäs jos mä vaan istun tähän peltoon. Ja voila, täydellinen kuvakulma check!
- Inspiraatio ja luovuus vaativat aikaa, jotta ne voivat taas virrata. Koen olevani luovimmillani, kun olen rentoutunut ja mulla on aikaa vain olla – kun akuissa on niin sanotusti virtaa. Kesällä olen tietoisesti ollut rennommalla otteella blogini suhteen, ja toivon tämän auttavan uusien ideoiden syntymisessä.
DSC_0349-2
- Sairaus voi pakottaa sut kuuntelemaan kehoasi paremmin ja olemaan lempeämpi sitä kohtaan. Tänä kesänä minulla on esiintynyt migreeniä tiheämmin kuin koskaan, ja se on todellakin pakottanut pysähtymään. Olen sen myötä muun muassa saanut heittää hyvästit rääkkitreeneille, mikä taas on puolestaan saanut minut kiinnittämään enemmän huomiota kehonhuoltoon, uneen ja kokonaisvaltaiseen palautumiseen. Olen käynyt myös pitkästä aikaa hieronnassa, joka on tehnyt mulle valtavan hyvää ja jonka aion ottaa vähintään kuukausittaiseksi tavaksi!
- Itsensä ylittäminen voi olla ihan todella pieniäkin asioita. Ja niistä pienistä asioista kannattaa tehdä itselleen isoja ja iloita niistä, se tekee elämästä paljon hauskempaa. Mulle tällaisia asioita ovat olleet muun muassa onnistunut taskuparkki (oon surkein parkkeeraaja ever) ja itselle vaikeasta asiasta puhuminen pelosta huolimatta.
- Ihmisille kannattaa antaa mahdollisuus. Itse syyllistyn usein siihen, että mulla on ihmisten suhteen suojamuurit turhan korkealla. On ollut niin siistiä huomata, ettei siihen ole aina tarvetta ja niiden laskemisesta voi seurata paljon hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä