Slider

Could-do lista kesälle

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Untitled
Kesän ensimmäinen kuukausi on jo takanapäin ja huomasin, etten ole tuttuun tapaani toteuttanut lainkaan listauspostausta siitä, mitä kaikkea haluaisin kesän aikana tehdä! Asiaan on siis saatava muutos, ja onneksi kesästäkin on vielä suurin osa jäljellä. En ole toivetekemisten suhteen enää niinkään to-do listojen fani, sillä niistä tulee tietyllä tapaa suorittava fiilis. Kesällä haluankin ottaa mahdollisimman rennosti ja toimia spontaanisti, enkä ottaa lainkaan stressiä siitä, saanko raksittua listaltani tietyt asiat tehdyiksi.


- Nauti mahdollisimman usein kesäruuasta. Grilliruoka, mansikat, jätski.. Nämä kaikki kuuluvat niin olennaisesti kesään, että niistä haluan nauttia nämä pari kuukautta ihan täysillä!
- Käy huvipuistossa. Ei ole kesää ilman perinteistä Lintsireissua, joko kavereiden tai poikaystävän (tai miksei vaikka molempien) kanssa!
- Vietä päivä Suomenlinnassa. Suomenlinnavisiitit ovat kuuluneet jo viimeiset pari vuotta kesääni, ja olisi ihanaa käydä siellä tänäkin vuonna hyvällä porukalla ja nauttia kesäpäivästä.
- Vieraile kesäkaupungeissa, kuten Porvoossa ja Hangossa.✓ Molemmissa kaupungeissa tuli vierailtua kesäkuun aikana, ja molemmat päivät jäivät kyllä mieleen kuukauden parhaimpina!
- Festaroi. Enää en jaksa vetää monen päivän festarirellestyksiä samanlailla kuin nuorempana, mutta pitää kesään silti yksi festaripäivä mahduttaa. Tässä kuussa mun olisikin tarkoitus viettää Tampereella hotelliviikonloppu ja Tammerfest-päivä ystäväni kanssa!

Untitled


- Heitä talviturkki. Vaikka hullu vilukissa olenkin, niin haluan ihan ehdottomasti käydä tänä kesänä joku lämmin päivä järvessä uimassa!
- Ole yötä mökillä. Mökillä tuli piipahdettua juhannuksena, mutta sovittiin, että mentäisiin sinne vielä tämän kesän aikana yöksikin. Olisi ihana päästä nauttimaan mökin rauhasta, läheisten seurasta ja kesäisestä Savosta hieman pidempäänkin kuin pikavisiitin verran!
- Vietä päivä itselle hieman vieraammassa kaupungissa. Tämäkin kohta tulee täytettyä Tampere-viikonlopun aikana, mutta olisi ihanaa käydä vielä lisäksi esimerkiksi kesäisessä Turussa.
- Pukeudu mahdollisimman paljon mekkoihin. Mekot ovat ihan mun suosikkivaatteita, ja jos se vaan säiden puolesta olisi mahdollista, niin käyttäisin niitä ympäri vuoden. Täytyykin siis ottaa senkin suhteen kaikki irti tästä vuodenajasta. Muun muassa tämä kuvien mekko on yksi suosikeistani!
- Vietä hauska ilta ulkona kavereiden kanssa. Haluan viettää kesän aikana edes yhden illan, jolloin otetaan tyttöjen kanssa vähän viiniä, tanssitaan läpi yön ja kipitetään idiooteille jutuille kikatellen kotiin.

Untitled


- Tee mahdollisimman paljon piknikkejä. Kesäiset piknikit ovat tälle foodloverille yksiä kesän parhaimmista jutuista, ja niitä onkin tullut jo pariin otteeseen järkättyä.
- Ole spontaani. Kun kerrankin näin kesällä on mahdollisuus päästää irti liiasta suunnitelmallisuudesta, haluan todellakin olla avoimempi etukäteen suunnittelemattomille jutuille.
- Veneile hyvällä säällä. Tämä on toteutettava mökillä!
- Maista uutta jätskimakua.Porvoossa tuli maistettua ekaa kertaa vesimelonin makuista jädeä, mutta kuka sanoi, että tämä maistelu jäi tähän?!
- Tee päiväreissu kesäiseen Tallinnaan. Tallinnavisiitti kuuluu ehdottomasti kesään! Erityisesti vanha kaupunki on mun mielestä niin symppis kesäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä