Slider

8 x nyt hymyilyttää

tiistai 10. heinäkuuta 2018

Untitled
Tiedättekö sen tunteen, kun huono päivä ei rajoitu vaan siihen yhteen huonoon päivään. Yhdestä huonosta päivästä on venynyt pari huonoa päivää, ja niistä parista päivästä kokonainen huono viikko. Tällaisen viikon koin pari viikkoa sitten. Mitään maata mullistavaa elämässäni ei ollut tapahtunut, vaan huono viikko oli paremminkin monen yksittäisen tekijän summa - huonosti nukkuminen, migreeni, huonotuulisuus, jäätävä väsymys ja näistä kaikista juontuva yleinen negatiivisuus. Ei siis mitään ylitsepääsemätöntä, mutta sanomattakin on selvää, ettei kellään ole fiilis koko aikaa katossa. Viime viikonloppuna päätin kuitenkin ottaa agendakseni ottaa itselleni kunnolla aikaa rentoutua, rauhoittua ja latailla akkuja itselleni mieluisia juttuja tehden. Ilman paineita, aikatauluja tai odotuksia. Toinen tavoitteeni oli tietoisesti kiinnittää huomiota ihan pikkuriikkisiinkin arkisiin päivän ilonaiheisiin, ja oikein korostetusti iloita niistä oman pääni sisällä. Nämä kaksi asiaa yhdessä toimivat ihan loistavasti, ja olo onkin paljon enemmän oma itseni. Omien ilonaiheiden listaaminen blogiin ei ole itselleni mitään "jee jee, katsokaa kuinka kivaa mulla on"-tyyppistä leijumista, vaan se on mulle aidosti terapeuttista. Blogi on auttanut mua kiinnittämään huomiota mitä pienimpiin arkisiin ilon ja onnen aiheisiin, ja uskonkin blogini olevan yksi suuri tekijä siihen, miten olen oppinut kokemaan elämästäni enemmän kiitollisuutta. Koen blogini myötä kasvaneeni yleisesti positiivisemmaksi ihmiseksi.
Untitled Untitled
- Suomenlinnapäivä Saran ja Inkan kanssa. Tästä ollaankin puhuttu porukalla jo pidempään, ja nyt päätettiin se sitten toteuttaa! Kesä-Helsinki on kyllä tällä hetkellä ihanimmillaan, ja yksi parhaista tavoista siitä nauttimiseen on mun mielestä kesäpäivän viettäminen kierrellen ja piknikeväitä syöden Suomenlinnassa.
- Mansikka ja pensasmustikkaboksit, joita olen vanhemmiltani saanut. Ei ole tarvinut tätä tyttöä kahdesti suostutella, kun on kysytty, että haluaisinko tulla hakemaan kotoolta tuoreita marjoja!
- Nämä kuvat. Postauksen kuvat on otettu Hangossa, jossa käytiin Inkan ja Saran kanssa pari viikkoa takaperin. Meillä oli reissussa niin hauskaa, ja tunsin itseni kyseisessä miljöössä ja asussa niin omannäköisekseni ja hyväksi. Uskon tämän välittyvän kuvista ruudun toiselle puolellekin! Onnistuneiden kuvien saaminen saa aikaan aina hyvän fiiliksen, mutta näissä kuvissa on itselleni jotain spesiaalia. Todellakin omat suosikkini viimeajoilta!
Untitled
- Kampaaja-aika. Tunnustan, olen maailman laiskin kampaajalla kävijä. Viimeksi tämä tukka on nähnyt kampaamon huhtikuun alussa, ja trust me, sen alkaa olla näköinenkin. En malta odottaa, että saan hiukseni freesimpään kuntoon raikkaiden vaaleiden raitojen ja kuivien latvojen pätkäisyn myötä!
- Uusiin hyviin podcasteihin koukuttuminen. Tällä hetkellä ahmin Afterwork-podcastia, josta olen saanut monet naurukohtaukset ja hyvällä tapaa mieleen pohdituttamaan jäävät ajattelunaiheet. Suosittelen kuuntelemaan!
- Kuvien hame ja olkilaukku. Kuvien ihanaa midihametta olin katsellut hyvän tovin normaalihintaisena, mutta huippuhyvässä alessa ja vieläpä viimeisessä itselleni sopivassa koossa en enää voinut sanoa sille ei. Olen aivan ihastunut tähän. Puolestaan olkilaukku löytyi kotikotoani äitini kätköistä, kun mielenkiinnosta kysäisin, sattuisiko meillä olemaan mitään vanhoja isompia olkilaukkuja. Tämä on niin kiva ja trendikäs kesäkassi, ja aivan kuin tehty olkisen lierihatun kaveriksi!
Untitled Untitled
- Viimein palanneet helteet. Tai ainakin toivottavasti palanneet, saapa nähdä tämän viikon aikana!
- Ensiviikolla häämöttävä hotelliviikonloppu ystävän kanssa Tampereella. Tätä ollaan fiilistelty jo hetki yhdessä, ihan parasta päästä ottamaan hyvän ystävän seurassa pieni irtiotto arjesta.
Untitled


Mikä sua hymyilyttää just nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä