Slider

Pinkkiä ja farkkua

perjantai 15. kesäkuuta 2018

Untitled
Kesäkuun alku on mennyt mulla ihan täysin lomamoodissa, mikä on näkynyt vahvasti postaustahdissakin täällä blogin puolella. Tämän aion kuitenkin itselleni ihan surutta sallia, enkä aio muutenkaan asettaa itselleni sen kummempia paineita postaamisen suhteen nyt kesällä! Tietysti haluan vähintään viikoittain tänne päivittää, mutta sen verran, kun hyvältä tuntuu. Anyway, lomapäivät ovat sujuneet mukavissa, ja välillä ei niin mukavissakin merkeissä. Olen nimittäin kärsinyt ärhäkästä migreenistä, ja saanut vielä kipuilevat viisaudenhampaatkin riesakseni. Onneksi sain kuitenkin vihdoin migreeniini kunnon lääkityksen, ja viisaudenhampaatkin napataan myöhemmin tänään pois mua kiusaamasta. Mullahan ei siis tosiaan ole koskaan ollut edes kunnollista reikää hampaassa, joten tämä toimenpide tuntuu mulle todella rajulta ja mua rehellisesti sanottuna pelottaa aika paljon. Luojan kiitos äitini kuitenkin lupautui mukaan henkiseksi tuekseni :D
Untitled Untitled
Ja sitten niihin mukavampiin juttuihin! Mun on jo parin kesän ajan ollut bucket listillä viettää kesäpäivä Porvoossa, mutta jostain syystä sitä en vaan ollut koskaan saanut aikaiseksi toteuttaa. Tiistaina Nouwin appin Follow Me Nouw-ominaisuuden lanseeraustapahtuman jälkeen saatiin Inkan kanssa extemporena idea, että lähdetään seuraavana päivänä Porvooseen, sillä kummallakaan ei ollut mitään suunnitelmia seuraavalle päivälle! Eikun siis tuumasta toimeen, ja keskiviikkona vietettiinkin ihanan rento kesäpäivä Porvoon vanhassa kaupungissa kierrellen, hyvästä ruuasta ja jädestä nauttien. Löydettiinpä myös sattumalta tämä kuvauslokaatioksikin valikoitunut spotti, jonka kukka-amppeleihin matchasin paitani puolesta täydellisesti! Mun päältä ei olekaan pinkkiä löytynyt näin suuressa mittakaavassa ties kuinka pitkään aikaan. En voi sille mitään, mutta voimakkaasta pinkistä ja vaaleista hiuksista tulee mulle usein tackyt barbivibat, joita yritän viimeiseen asti vältellä. Onko siellä muillakin ristiriitaista suhdetta pinkkiin väriin? Kaikesta huolimatta tässä paidassa on mielestäni sitä jotain, sillä leikkaus on todella kaunis ja väri just eikä melkein omiin piirteisiini sopiva.
Untitled
paita ja laukku Gina Tricot, farkkuhame ja kengät H&M


Loppuun vielä muutama sananen tiistaina Nouwin appiin lanseeratusta Follow Me Nouw-ominaisuudesta! Nouwin appista on nykyisin olemassa kaksi versiota, joista toinen on Nouwissa bloggaaville ja toinen niille, jotka haluavat ainoastaan seurata blogeja, eivätkä itse blogata. Sovelluksessa voit seurata kaikkia blogeja niin Nouwissa kuin Nouwin ulkopuoleltakin, ja sinut ohjataan uutisfeediltäsi suoraan seuraamiesi bloggaajien uusimpiin postauksiin. Appissa on myös mahdollista aktivoida push notificationit, joiden avulla saat reaaliajassa ilmoituksen uusista postauksista, etkä täten missaa niitä. Itse olen kokenut tämän Nouwin uuden ominaisuuden ihan älyttömän käteväksi ja tarpeelliseksi, kannattaa siis ehdottomasti ladata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä