Slider

Kahvila -ja aamiaissuositus Splitiin

torstai 7. kesäkuuta 2018

Untitled Vielä palataan hetkeksi Kroatian tunnelmiin! Mitä reissujen ruokapaikkoihin ja kahviloihin tulee, mä itse koen blogeista saadut vinkit hyödyllisiksi. Tykkään myös suunnitella ruokailuita ja ottaa etukäteen selvää matkakohteen ravintoloista, jotta vältyittäisiin turhilta haahuiluilta ja nälkäkiukuilta. Siksi halusinkin myös itse vinkata blogissani näistä kahdesta ruokapaikasta/kahvilasta, jotka me havaittiin hyviksi! Toivottavasti tästä on siis jollekin Splitissä reissaavalle hyötyä.

Untitled Untitled Teraca Vidilica / kahvila

Teraca Vidilica löytyy Marjan Hill-nimiseltä vuorelta, ja on ihan jo upean näköalansa vuoksi must-paikka pysähtyä vaikka kahville. Ravintolan vierestä nousevat portaat Marjan Hillin näköalapisteelle, ja meistä olikin ihanaa laskeutua näköalapisteeltä huilaamaan ja kahville juurikin tähän kyseiseen paikkaan. Paikan ruokapuolesta meillä ei siis kokemusta ole, mutta kahvilatarkoituksessa pystyn suosittelemaan Teraca Vidilicaa ihan täysillä hyvän kahvinsa, upean näköalansa ja viihtyisän hempeän pinkin ulkoasunsa vuoksi.

Untitled

Brasserie on 7 / aamiainen

Tässä ravintolassa syötiin reissun heittämällä paras aamiaissetti! Brasserie on 7 löytyy Splitin päärantakadulta. Me eksyttiin tähän paikkaan ihan puolivahingossa, ihan puhtaasti vaan houkuttelevan menun pohjalta. Kun myöhemmin katsottiin Tripadvisorista, oli tämän mestan aamiainen rankattu koko Splitin toiseksi parhaaksi, enkä kyllä ihmettele lainkaan! Ravintolan aamiaismenusta löytyi perinteisiä mannermaisia aamiaisvaihtoehtoja croissantteineen, leipineen ja leivoksineen, sekä myöskin superfood-osio, jota erityisesti mä arvostin. En nimittäin voi sietää mitään höttöleipäaamiaisia, vaan aamuisin himoitsen kaikkea raikasta ja täyttävää. Poikaystäväni lautaselle päätyi eggs benedict, joka oli hänestä ihan mielettömän hyvää. Mä puolestani tilasin aurinkokuivatuilla tomaateilla täytetyn valkuaisomeletin sekä chia-vanukkaan persikkasoseella, ja olin ihan täysin myyty. Paikan tuorepuristettu appelsiinimehu kruunasi vielä koko aamiaisen! Brasserie on 7 on hintatasonsa puolesta ainakin meille sitä panostusluokkaa, mutta meidän mielestä vähintään kerran reissussa pitää todellakin panostaa oikein ekstrahyvään aamiaiseen. Tätä ravintolaa suosittelen todella lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä