Slider

Kauneimmat kuoret ja kalenterit - Nunuco Design

tiistai 8. toukokuuta 2018

Untitled
* Yhteistyössä Nunuco Design
Sain jokunen aika sitten erittäin mieluisan yhteistyöehdotuksen Nunuco Designilta. Onko Nunuco Design sullekin jo tuttu? Mä ainakin olen somessa kiinnittänyt huomiota erityisesti heidän herkullisissa väreissä ja erilaisissa suloisissa kuoseissa oleviin puhelimen suojakuoriinsa! Suojakuorien lisäksi Nunucolta löytyy myös kalentereita, passikoteloita ja pussukoita mitä hurmaavimmissa kuvioinneissa. Nunuco Design on suomalainen, vielä tarkemmin Jyväskylästä lähtöisin oleva yritys, ja musta onkin ihan mahtavaa, miten nopeasti Nunucosta on kasvanut maailmanlaajuinen brändi. Tosin verkkokaupan ihastuttavaa valikoimaa katsellessa tämä ei ihmetytä kyllä lainkaan! Nunucon verkkokauppaan pääset suoraan tästä .
Untitled
Sain valita Nunucon verkkokaupasta itselleni mieleiset puhelimen suojakuoret sekä kalenterin. Mun valintaani vaikutti vahvasti kevät ja sen myötä herännyt innostukseni väreihin – mikä olisikaan sopivampi vaihtoehto tähän vuodenaikaan kuin pirtsakka pinkki? Lisäksi päätöstäni ohjasi myös saamani tieto siitä, että jokainen Nunucon kuoseista on alunperin tehty käsin vesiväreillä. Halusinkin siis ehdottamasti itselleni sellaiset yksilöt, joissa vesivärin jälki näkyy mahdollisimman hyvin. Erityisesti tuossa Pink Peonies-suojakuoressa vesivärin jälki pääsee mielestäni erityisen upeasti oikeuksiinsa!
Untitled
Olin aivan innoissani saadessani valita suojakuorten lisäksi myös kalenterin, sillä olen todellinen kauniiden muistikirjojen fani! Erityisesti blogihommien puolesta kalenteri on osoittautunut mulle todella tärkeäksi, sillä varsinkin tällaista luovempaa hommaa tehdessä paperille ideoiminen ja aikatauluttaminen on mulle se ainoa oikea vaihtoehto. Musta on aivan ihanaa, ettei Nunucon kalentereissa visuaalisuus rajoitu vain kauniiseen ulkokuoreen, vaan kalenterin sisus on myös vähintäänkin yhtä viehättävä. Kalenterista löytyy joka kuukauden kohdalle omat suloiset kuvioidut teema-aukeamansa sekä teemaväriä noudattavat välilehdet, jotka helpottavat kuukaudesta toiseen selaamista huomattavasti. Jokaiselle viikonpäivälle sekä sekalaisille muistiinpanoille on varattu mielestäni myös sopiva määrä tilaa. Kalenterin takaa löytyi lisäksi mielettömän söpö tarra-aukeama, joka sai mun sisäisen lapsen hihkumaan riemusta! Jos multa kysytään, niin juuri tällaiset pienet, mutta elintärkeät joka päivä mukana kulkevat esineet, kuten kalenteri ja puhelimen kuoret, ovat just niitä juttuja, joihin panostaminen tekee arjesta asteen ihanampaa!
Untitled

Ilokseni voin myös ilmoittaa, että saan antaa teille alennuskoodin Nunucon verkkokauppaan! Koodilla HENNAS saatte ostosten loppusummasta 15 % pois. Alennuskoodi koskee koko verkkokaupan valikoimaa ja on voimassa 14.5. saakka. Kannattaa siis ehdottomasti käydä katsomassa valikoimaa – lupaan, että valinnanvaikeus on taattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä