Slider

3 hyvää asiaa

maanantai 5. helmikuuta 2018

Untitled

Blogeissa kiertää aina välillä haasteita, ja tämä viime aikoina pinnalla ollut 3 hyvää asiaa-haaste oli musta niin ihana, että halusin lähteä mukaan. Tekee niin hyvää istahtaa alas ja oikein pistää listaksi niitä asioita, jotka ovat omassa elämässä hyvin. Haastan  kaikki tähän mukaan!


KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVISSÄNI

Opiskelijaelämän tuoma vapaus. Mulla ei ole vielä suurta kaipuuta säännölliseen, täysiviikkoiseen työelämään, vaan nautin ihan täysillä tästä opiskelijaelämän vapaudesta. Tämä vapaus mahdollistaa monia asioita, jotka eivät olisi työelämässä mahdollisia. Tietysti vapauden mukana tulee aina vastuu, se on selvää.

Vaihtelevuus. Mä elän kahden kaupungin välillä, joten tylsäksi ei mun arki pääse käymään! 

Ihminen, jonka kanssa jaan arkeni. Hyvä parisuhde antaa energiaa elämään niin paljon. Mun mielestä se ihan jokapäiväinen arki on kaikista parasta: yhdessä kokkaaminen, leffaillat ja se, kun saa käpertyä toisen kainaloon nukkumaan. 


tekoturkiskollaasi3

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA
Empaattisuus. Myötätuntoisuus on ollut mulle sisäänrakennettu piirre jo ihan pikkulapsesta asti. Olen lempeä ihminen, joka osaa hyvin asettua toisen ihmisen asemaan ja ymmärtää hänen tunteitaan. En koskaan katso ihmisiä mustavalkoisesti, vaan pyrin ymmärtämään perimmäiset syyt heidän toimintansa ja olemisensa taustalla. 
Herkkyys. Olen herkkä ihminen, mutta herkkyyttä ei tule koskaan sekoittaa heikkouteen. Tunnen niin hyvät kuin huonotkin asiat elämässä hyvin vahvasti, ja löydän suurta iloa ihan arkisistakin asioista. Koen tämän valtavana rikkautena.
Määrätietoisuus. Jos mä jotain päätän ja haluan, niin menen vaikka läpi harmaan kiven, että sen saavutan. 
KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Tukiverkosto.  Mulla on elämässäni perhe, poikaystävä,  isovanhemmat, appivanhemmat ja lähisukulaiset, joiden tiedän olevan mun tukena, mitä ikinä elämässä tapahtuukaan. En voisi olla kiitollisempi. 

Terveelliset elämäntavat. Syön ja liikun tasapainoisesti, ja nukun yleensä noin 8 tuntia yössä. Terveelliset elämäntavat antavat valtavasti energiaa, tukevat mun arkea ja pitävät mut terveenä.

Elämäntilanne. Olen tällä hetkellä elämässäni juuri siinä, missä haluankin olla. Tämä ei tietenkään tarkoita itsensä kehittämisen lopettamista tai muuta vastaavaa, vaan lähinnä ilmaisee mun tyytyväisyyttä tähän hetkeen. Mulla ei ole kiire mihinkään, ja viihdyn todella hyvin just nyt ja tässä.

Untitled

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Reissut. Ylihuomenna ollaan lähdössä tyttöporukalla Tallinnaan päiväreissulle, mistä olen niin iloinen! Ollaan myös poikaystäväni kanssa puhuttu, että mahdutettaisiin kevääseen pieni kaupunkimatka jonnekin päin Eurooppaa. Myös talvella olisi ihanaa päästä reissuun.

Se, että kaikki on vähän avoinna. Mulla ei ole juurikaan hajua siitä, mitä tänä vuonna tulee tapahtumaan, mutta mulla on jotenkin hyvä fiilis tästä. Olen varma, että jokin erittäin kiva muutos tulee tapahtumaan elämässäni!

Opintojen eteneminen. Reilun vuoden päästä mä olen jo kasvatustieteiden kandi, mihin ihmeeseen tämä aika meni?!

tekoturkisasukollaasi
KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Aihepiirien rajaus ja tasapaino niiden välillä. Joskus aikoinaan mun blogini rönsyili suuntaan jos toiseen, mutta olen onneksi nykyisin ymmärtänyt aihepiirin rajaamisen tärkeyden. Blogini pyörii muutaman aihepiirin välillä, joihin pyrin panostamaan tasapainoisesti ja monipuolisesti.

Ihmiset ja kokemukset, jotka olen blogini ansiosta saanut elämääni. Tämä on ehdottomasti paras asia koko blogissani. Blogini kautta olen saanut kaksi läheistä ystävääni, ja ylipäätään päässyt tutustumaan huikeisiin tyyppeihin! 

Vuorovaikutus lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa. Jos multa kysytään, niin koko bloggaamisen suola on vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Musta on ihan parasta saada palautetta ja kommenttia, se antaa mulle niin paljon motivaatiota ja auttaa mua kehittymään! On myös siistiä olla vuorovaikutuksessa toisten bloggaajien kanssa, ja jutskata bloggaamiseen liittyvistä asioista ihmisten kanssa, jotka ovat ihan messissä sun jutuissa.

Untitled
takki Bik Bok, farkut, poolo ja hattu Gina Tricot, laukku Mango, kengät Head over heels by Dune (Zalando)


12 kommenttia:

 1. Ihana postaus idea 😍

  - jennytokoi.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, lähde hei ihmeessä mukaan haasteeseen!❤️

   Poista
 2. Aaah vitsi nää kuvat näyttää niin hyviltä nyt koneella katottunakin!!<3 ja ihana tää sunkin versio tästä haasteesta<33

  VastaaPoista
 3. Ihanan positiivinen postaus! Kysyisin, että mitä blogialustaa käytät? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ulkoasuni olen ostanut Etsystä, mutta se on lähestulkoon kokonaan kustomoitu ja siihen on lisäilty eri myyjiltä erinäisiä maksullisia elementtejä. Tällaisenaan blogialustaa ei siis löydä mistään. Suosittelen kuitenkin selaamaan Etsyä, sieltä löytyy monia ihania ulkoasuja! :)

   Poista
 4. Tää oli kyl ihanasti toteutettu! <3

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia jälleen ja miten ihana hyvänmielen postaus! ♥ Tälläisen voisin toteuttaa jossain vaiheessa itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla että pidit!❤️ Ja hei ois niin kiva jos säkin tarttuisit haasteeseen, olisi mukava päästä lukemaan sun vastaukset! :)

   Poista
 6. Nää kuvat on aivan ihania, oot taas niin tyylikkäänä 😍 Ja siis vitsi kun näistä postauksista tulee aina niin hyvä fiilis! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Pinja!! <3 Ihana kuulla, että pystyn mun postausten välityksellä välittämään hyvää fiilistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä