Slider

Kahvilasuositus Ao Nangiin - Lion & Shark

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

IMG_0396

Ennen meidän reissua mä googlettelin Ao Nangista hyviä ruokapaikkoja, ja törmäsin ihanan näköiseen kahvilaan nimeltä Lion & Shark. Päätin jo hyvän aikaa ennen reissua, että tämän mestan haluan todellakin käydä testaamassa! Kahvila onneksi löytyi ihan läheltä meidän hotellia, ja vitsi, miten ihastuttiinkaan paikkaan ja sen tunnelmaan! Kahvilaan  kiivettiin tikapuita pitkin, mikä on musta hauska yksityiskohta. Normaalit rappusetkin löytyivät kahvilan takaosasta, tosin tämä me havaittiin vasta lähtiessämme. Mutta hei, ei sitä ihan joka kahvilaan tikapuita pitkin kiivetä, joten mieluummin sitä kautta!

IMG_0447

Kahvilan tunnelma oli levollinen ja rento, paikka oli sisustettu viihtyisästi ja sinne todellakin teki mieli jäädä ihan vain chillailemaan. Tilasta löytyi muun muassa leveä sohva, jossa oli paljon tyynyjä, sekä avonaisella "parvekeosiolla" oli matalia pikkupöytiä sekä säkkituoleja, joissa sai rauhassa makoilla. Paikka oli myös ihanan hiljainen, eikä turisteja ollut juuri ollenkaan meidän lisäksemme. Syynä tähän varmastikin se, ettei paikka ollut katutasossa, vaan korkeammalla. Kahvilan yläkerrasta löytyy lisäksi myös backpackereiden dormi, ja kahvila toimii samalla siellä yöpyjien yleisenä hengaustilana.

IMG_0426 lionandshark.jpg
Lion & Shark on erikoistunut smoothiebowleihin, jotka olivat nimetty lähisaarten mukaan. Näitä haluttiinkin ihan ehdottomasti testata, sillä mikä nyt olisikaan kuumuudessa parempaa  kuin viileä ja raikas smoothiebowli? Bowlit olivat heittämällä parhaat reissussa syömämme, ja paikkaan palattiinkin vielä useaan kertaan. Varsinkin poikaystäväni lähti vähän skeptisin mielin testaamaan mun kanssani tätä "hippiruokapaikkaa", mutta loppureissusta se oli nimenomaan hän, joka halusi aina lähteä smoothiebowleille :D Valikoimaan kuului smoothiebowlien lisäksi myös erilaisia sandwicheja, kahveja, smoothieita, keittoja ja muuta pienempää purtavaa. Vegaanivaihtoehtoja oli hyvin saatavilla verrattuna moniin muihin paikkoihin.

IMG_0436

Suosittelen siis todellakin vierailemaan täällä, mikäli liikutte Krabilla Ao Nangin suunnilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä