Slider

4 Parasta sisustusyksityiskohtaa tällä hetkellä

maanantai 29. tammikuuta 2018

DSC_0625 DSC_0615

Avonaiset seinähyllyt

Mä olen mennyt ja ihastunut erilaisiin seinähyllyihin ihan täysin. Ne voivat olla jo itsessään näyttävä yksityiskohta, niin kuin esimerkiksi tämä meidän epäsymmetrisesti muotoiltu hylly, tai ne voivat puolestaan olla myös alusta erilaisille pienemmille yksityiskohdille. Ennen kaikkea näiden hienous on mun mielestä siinä, ettei tarvitse hankkia erikseen mitään koriste-esineitä, vaan esille voi laittaa rennosti kaikkea kivaa, mitä kodista sattuukaan löytymään. Musta ihan normaalit arkiset jutut on kivoimpia, niin kuin esimerkiksi nätit pakkaukset, kynttilät ja kauniit astiat. Esimerkiksi tuo suloinen Iittalan teekannu oli lymyillyt kaapin perukoilla jo ihan liian kauan, joten miksei sitä laittaisi koriste-esineen tavoin esille? 

sisustuskollaasi1 38918401015_b49643b13d_o

Modernit pelkistetyt valaisimet

Tällä hetkellä mua viehättävät eniten modernit, melko riisutun näköiset valaisimet perinteistä hehkulamppua jäljittelevillä isoilla lampuilla. Valaisimet itsessään ovat mun mielestä erittäin merkittäviä yksityiskohtia itsessään, vaikkei niihin ehkä tilassa ensimmäisenä kiinnitäkään huomiota, jolleivät ne ole todella näyttävä. Esimerkiksi nuo meidän lasisella kuvulla varustetut kattolamput ovat tarkoituksella todella hengettömät ja näkymättömät, jotta tauluseinä pääsisi paremmin oikeuksiinsa valaisimen takaa.

DSC_0675

Arkiset joka kodin tarvikkeet, jotka ovat mietittyjä

Jos multa kysytään, niin ne kaikista arkisimmat ja pienimmät jutut eivät ole mitään pieniä juttuja.   Musta on kivaa, että niinkin jokapäiväiset esineet, kuten esimerkiksi kahvipurkki, talouspaperiteline ja maustepurkkikori jäljittelevät kodin yhtenäistä teemaa, ja ovat niin kivan näköisiä, että niitä voi pitää halutessaan vaikka esillä. Meillä esimerkiksi toistuu musta metallilanka-teema niin maustekorissa, talouspaperitelineessa kuin keittiössä sijaitsevassa seinähyllyssä. Mun mielestä pieni sekaisuus on jees, eikä kaiken todellakaan tarvitse orjallisesti noudattaa samaa teemaa. Itse kuitenkin kaipaan jotain yhteistä punaista lankaa koko kodin sisustukseen.

DSC_0640 DSC_0635

Tuolit, joissa on jokin juju

Mä olen pari viimeistä vuotta ollut kuppituolien suuri fani, eikä innostus näytä olevan laantumaan päin. Erityisesti olen kuitenkin alkanut kiinnittää huomiota tuolien yksityiskohtiin. Meillä oli ennen vastaavanlaiset tuolit kokovalkoisena, ja ne olivat mielestäni jotenkin hailakat meidän muutenkin kovin vaaleassa sisustuksessa. Sen sijaan näissä tuoleissa on ideaa ja kontrastia – puiset jalat toistavat lattian sävyjä ja tuovat lämpöä sisustukseen, kun taas mustat metallilankayksityiskohdat tuovat sitä nimenomaista kontrastia ja lisäävät näyttävyyttä.


Löytyikö meiltä samoja suosikkeja?

7 kommenttia:

 1. Teidän koti näyttää kyllä niin ihanalta! 😍

  VastaaPoista
 2. Ihana koti! Onko tuo sängynpääty mistä ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Pääty tuli sängyn mukana samassa paketissa, ostettiin tuo sänky viimekeväänä tarjouksesta Suomen sohva&sänkytukusta :)

   Poista
 3. Mistä nää ruokapöydän tuolit on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tuolit löysin tarjouksesta Suomen sohva&sänkytukusta, mutta näitä samoja oon nähnyt Veke.fi :ssä. Dio on tuolien nimi :)

   Poista
 4. Ihana toi avonainen seinähylly, mistä se on?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä