Slider

Random havaintoja asukuvien takaa

maanantai 11. syyskuuta 2017

IMG_0102-2

Rodoksella oli usein sen verran tuulista, että näin pitkähiuksisena pidin mieluummin hiuksia kiinni. Muuten ne olisivat liehuneet ympäriinsä! En rehellisesti sanoen ehkä tiedä mitään rasittavampaa, kuin leijailevat ja joka paikkaan tarttuvat hiukset :D

IMG_0028-5

Mä en ota lainkaan aurinkoa, ja käytän aina 50 suojakerrointa. Mun mielestä tauoton, jatkuva, suorassa keskipäivän auringossa monen tunnin makaaminen on suoraan sanoen terveydellä leikkimistä ulkonäön kustannuksella. Puhumattakaan auringonoton ihoa vanhentavasta vaikutuksesta! Ainoa hetki rannalla, jonka vietän auringossa, on se, kun haluan kuivattaa itseni ja bikinini vedessä kastautumisen jäljiltä - muuten vietän aikani varjossa. Mä turvaudun siis myös reissussakin terveellisempään vaihtoehtoon eli  itseruskettavaan, vaikka varjossakin sitä väriä aina väkisinkin vähän tarttuu! 

IMG_0058-2

Mulla on ollut jo jonkin aikaa pieni shortsiepävarmuus, sillä en tunne löytäväni helposti mun kropalle imartelevan mallisia shortseja. Näihin shortseihin mä kuitenkin turvaudun aina uudelleen - tykkään tästä hieman rennommasta paper bag-mallista, ja rusettivyö tuo nätisti vyötärön esille ollen samalla söpö yksityiskohta!

IMG_0021-3

Rodoksella oli jonkin verran lapsia, jotka tulivat kerjäämään ohikulkijoilta rahaa. Samalla kun me räpsittiin näitä kuvia, tuli eräs pieni tyttö käsi ojossa vaatimaan meiltä rahaa. Kieltäydyttiin tietysti ja tyttö ymmärsi tämän, mutta jäi vielä poikaystäväni vierelle kikattelemaan ja katselemaan, kun mä poseerailin kameralle :D

IMG_0045

Näiden kuvien jälkeen me pyörittiin hetken aikaa vanhassa kaupungissa, ja sen jälkeen suunnattiin mun toivomuksesta Sephoraan. Mä menetän siellä aina ajantajuni ihan kokonaan, kun olen ihan meikkien lumoissa. Poikaystäväni jäi suosiolla odottamaan liikkeen ulkopuolelle, eikä mulla oikeastaan ole muuta havaintoa mun ajankäytöstäni kuin se, että liikkeeseen mennessäni aurinko oli vielä ylhäällä, mutta ulos tullessani oli ihan pimeää. :D Olisiko siellä muuten kiinnostusta postaukseen uusista meikeistä?

3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia (-: Meikkipostaukset on aina toivottuja!

  VastaaPoista
 2. I-H-A-N-A-T kuvat!!<3 ja noi shortsit on ku tehty sulle!

  VastaaPoista
 3. Tää asu on ihan sairaan ihana! ♡

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä