Slider

Viimeaikaisia arkisia ilonaiheita

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

IMG_0914-3

 Viimeviikolla suoritettu muutto. Oli se vaan kaiken stressin ja vaivan arvoista. Olen niin onnellinen tästä uudesta kodista, varsinkin parvekkeen ja kymmenen lisäneliön vuoksi!

 Punaisen huulipunan uudelleen löytäminen. Mikä freesaakaan muuten luonnollisen meikin paremmin, kuin punaiset huulet? 

 Suloiset pienet asiakkaat. Voitaisiinko me aikuisetkin saada lapsilta palanen vilpittömyyttä? Viime viikolla sain eräältä lapselta itse poimitut pienet kukkaset, jotka ihastuttivat juurikin niiden tarkoituksen vuoksi - ilahduttaa tuntematonta ihmistä, ihan vain, koska se on kivaa. 

IMG_0786-2

 Ilmoitukset siitä, kuinka useat tutut ovat saaneet opiskelupaikan. Mulla on itsellänikin vielä tuoreessa muistissa se uskomaton fiilis siitä, kuinka omat unelmat käy toteen. Olen ollut jokaisesta ilmoituksesta niin fiiliksissä ja onnellinen näiden henkilöiden puolesta!

 Ystäväni viimein hankkima koiranpentu. Hän on aina ollut henkeen ja vereen koiraihmisiä, sekä todella pitkään ja hartaasti perehtynyt muun muassa koirien kasvatukseen ja koulutukseen. Ei voisi koira parempaan ja vastuullisempaan kotiin päästä! Puhumattakaan siitä, mikä söpöliini tämä kyseinen pentu on, en vaan kestä.

IMG_0922

 Meidän astianpesukone ei ollut toiminut täällä uudessa kodissa lainkaan, minkä ansiosta ei oltu päästy pesemään tiskejä. Olinkin työpäivän jälkeen henkisesti jo valmistautunut oikein pitkälliseen tiskaamissessioon, kunnes huomasinkin, että kone oltiin huollettu päivän aikana kuntoon. Ilahduin niin paljon!

 Uuden kodin sisustaminen ja laittaminen. Vaikka me ei ollakaan uuden sängyn lisäksi mitään isoja huonekaluhankintoja tehty eikä olla tekemässäkään, on kaiken pienemmänkin tilpehöörin vaihteleminen ja uudistaminen niin kivaa. Jospa sitä myisi muutamia vanhoja juttuja pois, jotta saisi kerrytettyä kassaa kauan haaveilemaani mustaan Hay Tray-pöytään..

IMG_0913

 Reunion ihanien blogimimmien Inkan ja Mirellan kanssa pitkästä aikaa.♥ Ei olla aikoihin hengattu kolmistaan, joten oli ihanaa päästä ihan vain höpöttelemään ja tietysti myös kuvailemaan.

 Se, että haetaan meidän pupu vihdoin hoidosta tänään. Raukka on joutunut vanhemmilleni evakkoon muuton jaloista, ja on varmaan jo ihan huolissaan siitä, mitä on meneillään :D Hauska päästä näkemään, miten se pieni hölmöläinen reagoi uuteen ympäristöön.

IMG_0780-2

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja oikein hauskoja ilonaiheita oot listannut! Tuo sun paita on ihana 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!❤️ Mäkin oon todella tykästynyt tuohon paitaan :)

   Poista
 2. Oot niin upea! Ja haha, hassuu miten toi punanen huulipuna menee niiiin kausissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saga!:) Haha jep, se on kyllä niin totta että se on tosi kausiluontoinen meikki! Aina kesällä tunnun itse siitä innostuvan :D

   Poista
 3. Ihania ilonaiheita sekä ihana sinä! ♥ Uutta kotia on kyllä ihana päästä laittamaan, vaikka itse muutto onkin kamalaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana sä!❤️ Oon ihan samaa mieltä, kun se pahin roudausvaihe on selätetty on ihana päästä nauttimaan järjestelystä ja sisustamisesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä