Slider

Uuden olohuoneen sisustusta

perjantai 21. heinäkuuta 2017

IMG_3704-3

Mä ajattelin aloittaa postaussarjan meidän uudesta kodista, sitä mukaa kun mikäkin sen osio valmistuu. Tai no, valmistuu on ehkä väärä ilmaus, sillä mun mielestä valmista tuskin on koskaan sisustuksen suhteen, mutta varmasti älyätte pointin! Tällä hetkellä eniten valmista taitaa olla meidän olkkarissa, josta myös tämä postaussarja on hyvä startata. Meillä on tosiaan olohuone ja ruokailutila samassa, ja tykkään tästä avarasta ratkaisusta todella paljon! Edelliseen kodin vastapainoksi pidän myös tästä lattian sävystä kovasti. Vaikka harmaita lattioita rakastankin, voi niiden kanssa vaikutelma jäädä jokseenkin kylmäksi. Pidän siitä, kuinka tämä uuden kodin lattia tuo vähän lämpöä muuten todella neutraaliin, ja ehkä jopa vähän kylmän sävyiseenkin sisustukseen. 

IMG_3678

Bongasin Veken kalusteen alesta meille jo jonkun aikaa kuolaamani DIO-tuolit puoleen hintaan, mutta niiden toimituksessa kestää vielä monta viikkoa. Tulevat tuolit ovat siis todella nykyisten kaltaiset, mutta niiden jalat ovat puiset ja jalkojen "kehikossa" on vähäsen mustaa. En malta odottaa kyseisiä tuoleja, sillä ne varmasti tuovat uudella tapaa eloa muutoin vaalean ruokailuryhmän yleisilmeeseen!

IMG_3694-4 IMG_3730

Muutamia yksityiskohtia, joista tykkään hirmusti. Yksityiskohtia tosiaan haluaisin tänne lisätä enemmän, esimerkiksi tuo meidän sohvan yläpuolella oleva seinä suorastaan huutaa tauluja kaverikseen. Yksityiskohtien puolesta erityisen ihastunut mä olen tuon Componibilin päällä olevaan betoniseen rasiaan, jonka löysin Facebookin skandisisustusryhmän kautta Jyskistä. Musta tuntuu, että ostan nykyisin kaiken sisustustilpehöörin Jyskistä, siellä on jo kauan ollut vaikka mitä ihanaa!

IMG_3739


Vasta tänne uuteen kotiin muuttaessa mä tajusin, että meiltä löytyi kotoa todella paljon pyöreitä linjoja huonekaluista. Oli pyöreä rahi, sivupöytä, sohvapöytä, sekä ruokapöytä. Mulle tuli sellainen fiilis, että äkkiä jotain kulmikasta rikkomaan tätä ympyrälinjaa :D Samoin myös geometrisesti kuvioidun maton pariksi sopii mielestäni paremmin kulmikas sohvapöytä verrattuna pyöreään. Kyseisen tarjotinpöydän mä löysin Kärkkäiseltä, eikä se ollut edes kovin kallis, reilu kolmekymppiä muistaakseni! Tykkään sen siroudesta ja modernista ulkonäöstä. 


Löytyykö sieltä kiinnostusta postaussarjan jatkoon? :)

3 kommenttia:

  1. Joojooojooo todellakin jatkoa tälle sarjalle! Teillä näyttää jo nyt niin ihanalta♥♥

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta lisää jatkoa! :) Niin kaunis koti! <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan näköistä kyllä! ♥ Ehdottomasti jatkoa postaussarjalle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä