Slider

Random faktoja musta

torstai 20. heinäkuuta 2017

DSC03393-3

 • Mä kärsin aurallisesta migreenistä, johon kuuluu pelkkä auraoire. Silmissä siis välkkyy kaikki sateenkaaren värit sahalaidassa, mutta varsinaista migreenipäänsärkyä mulle ei auraoireen jälkeen tule. Sen sijaan auraoireen jälkeen olen todella väsynyt, olotila on aika sekava, sekä oire jättää jälkeensä tasaisen sitkeän pikkujomotuksen päähän. Ensimmäisen kerran auraoire pelästytti minut pahasti, mutta nykyisin kestän näköoireet siinä tiedossa, että ne poistuvat noin puolentunnin kuluessa. Onneksi en nykyisin saa kohtauksia kuin kerran kuukaudessa, jos sitäkään!


 • Mikäli se vaan on mun tahdostani kiinni, haluan tulla äidiksi ja perustaa perheen suhteellisen nuorena (moi äiti ja isi! :D). Mun mielestä mitään virallista oikeaa aikaa perheen perustamiselle ei ole, mutta itse haluan kuitenkin hoitaa kouluni loppuun ja saada vakiotyön omalla alalla ennen lasten astumista kuvioihin. Näin nuorempana haluan vielä nauttia vapaudesta ja reissaamisesta, ei tietenkään sillä, etteikö niitä perheellisenä olisi, mutta on se aina eri asia, kun on täydessä vastuussa toisesta ihmisestä.


DSC03384


 • En ole mikään maailman avoimin ihminen. Välillä mua jopa melkeen kauhistuttaa, kun jotkut puhuvat ihan lähestulkoon ventovieraille ihmisille todella avoimesti omista henkilökohtaisista asioistaan. Mä olen myös jollain tapaa melko varautunut ihminen sen suhteen, ketä päästän lähelleni. En muodosta syvää ystävyyttä helposti kenenkään kanssa, ja se vaatii multa henkisesti todella paljon antaa luottamukseni toiselle ihmiselle.


 • Yksi asia, joka rasauttaa mulla rusinat niin pahasti, ovat päivitykset/postaukset, jotka alkavat tällä klassisella ihmettelyllä: "en ymmärrä, kuinka jotkut"/"en ymmärrä ihmisiä, jotka..." + jokin todella voimakas ja putkikatseinen mielipide perään, johonkin tulenarkaan ja moninäkökulmaisuutta vaativaan asiaan. Jos. Et. Ymmärrä. Niin. Älä nyt herranjumala muodosta niin järkkymättömän voimakasta mielipidettä. Ihan älytöntä olla vahvaa mieltä asiasta, jota ei edes ymmärrä. :D


DSC03475

 • Ennen ihailin bloggaajia, joilla oli muutaman viikon välein kunnon shopping haul-vaate/asustepostauksia. Nykyisin puolestaan enemmänkin kauhistelen tällaista. En ole itsekään aikoihin toteuttanut haul-tyyppisiä postauksia, sillä yksinkertaisesti mun vaateostoksista ei enää saisi aikaiseksi sellaisia. Naureskelteenkin vähän aikaa sitten muutettuamme poikaystäväni kanssa sitä, kuinka paljon enemmän vaatteita hänellä kuin minulla, vaikka aikoinaan tilanne oli ihan päinvastainen!


 • Olen aivan päättömän rakastunut Anastasian Modern Reneissance-luomiväripalettiin. Jos mun pitäisi vain yksi luomiväripaletti tästä maailmasta valita, olisi se se - niin monipuoliset, pigmenttiset ja kaikin puolin hyvät sävyt. En esimerkiksi voisi enää elää ilman Primaveraa :D Tämän vuoksi mulla onkin kovat odotukset Anastasian uutta Subculture-palettia kohtaan, jonka markkinoille tulemista odotan. Näin oudokseltaan värit näyttivät vähän erikoisilta, mutta voi olla, että superkova edeltäjänsä vähän aiheuttaa varauksellista suhtautumista uuteen palettiin.


DSC03409-2

 • Olen aivan koukussa Sportlifen Crispy Chocolate Brownie-proteiinipatukkaan, joka menee mulla ihan herkusta. Mun ystäväni tutustutti mut tähän patukkaan, ja there's no going back :D Miten jossain näin herkullisessa voi olla vain 2 grammaa sokeria (okei, makeutusaineet.)??


 • Vähän noloa myöntää, mutta pelkään vieläkin pimeää lähes yhtä paljon, kuin pikkulapsena. Vihaan yksin nukkumaan käymistä, sillä se on ihan oikeasti musta pelottavaa. Kaikki pienetkin äänet paisuvat mun päässä ja mielikuvitus vaan laukkaa. Joskus mun on tehtävä niin, että jätän yövalon päälle ihan siihen pisteeseen asti, kun olen aivan unen rajamailla. Löytyykö meiltä yhteneviä juttuja?

5 kommenttia:

 1. Aina nämä random fakta postaukset osuvat silmiini, mutta tässä oli jotain erityistä. Faktoja oli avattu ehkä tarpeeksi lukijalle. Joka tapauksessa mielenkiintoinen postaus. :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös tuo pimeänpelko! En enää nykyään sisällä niinkään pelkää tutussa ympäristössä, mutta ulkona pelkään ihan kauheasti. Tykkään ulkoilla koirien kanssa metsässä, mutta syksyllä ja talvella en voi koulun jälkeen sitä tehdä, kun en uskalla pimeään metsään lähteä 😅 Vaikken uskokaan mihinkään yliluonnolliseen, enkä pelkää metsän eläimiä, on se pimeä silti vaan niin pelottava.

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva lukea näitä faktoja, joihin pystyin osaan itsekin samaistumaan :) Itseltäni kestää myös jonkin aikaa muodostaa luottamussuhde uusiin ihmisiin, ja välillä ehkä tuntuukin että on vaikeampaa muodostaa enää syvempiä ystävyyssuhteita sen takia.. Täällä on myös joskus pelätty piemää ihan kunnolla, mutta nykyään pystyn jo melko hyvin sietämään sitä, vaikka tulenkin aina yksin nukkuessa ihan vainoharhaiseksi kaikista äänistä :D

  Mistä nuo farkut muuten on, tosi kivan näköiset! :) Ihania kuvia muutenkin ♥

  VastaaPoista
 4. Löysin vasta äskettäin sun blogiin, joten tällainen postaus oli juuri sopivaa ja mielenkiintoista luettavaa! Blogi vaikuttaa niin ihanalta, että taidan samantien liittyä lukijaksi <3

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia! Oot niin kaunis! Ja nää faktat oli aika hauskoja, en oikeestaan susta ois arvannutkaan suurinta osaa näistä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä