Slider

Kesän suosikkivaatteita & pohdintaa kertakäyttöasuista

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

IMG_3537-3 IMG_3516-3

Mä olen viimeaikoina miettinyt jonkin verran blogien asukuvakulttuuria, ja oikeastaan sitä, kuinka paljon samat vaatteet näkyvätkään asukuvissa. Selväähän on, ettei samaa asua kuvata blogiin useampaan kertaan - sehän on jo nähty, ja se siitä. Kuitenkin joidenkin blogien kohdalla olen huomannut, kuinka blogiin kuvatuissa asuissa näkyvät vaatekappaleet/asusteet näkyvät blogissa vain niiden yksien asukuvien verran, ja niistä ei kuulu enää sen jälkeen. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, ettei blogi ole koko todellisuus, mutta ei olisi mielestäni tavattoman hullu ajatus sekään, että bloggaaja hankkisi uusia vaatteita yhtenä syynä se, että saisi uusia vaatteita näkyviin asukuviin. Mielestäni tällainen "kertakäyttö"meininki vaikuttaa jotenkin tosi hullulta - puhutaanhan usein postauksissa kuitenkin, että juuri joku tietty vaatekappale tai asuste on se suosikki, ja siitä ei sen koomin sitten kuitenkaan enää näy eikä kuulu. Olikohan se sittenkään se suosikki...? Olen myös pohtinut sitä, toistavatko asukuvat lukijoiden mielestä liikaa itseään, jos niissä on toistuvasti samoja juttuja? Esimerkiksi tämän mun asun vaatekappaleet ja asusteet on  nähty täällä blogissa(kin) varmasti sataan kertaan, tosin erilailla yhdisteltynä vaan. Mä olen silti päättänyt pitää käytännönläheisemmän linjani, silläkin uhalla että lukijat kyllästyvät kuoliaiksi :D Nämä ovat aidosti mun lempijuttuja, ja se saa näkyä täälläkin, onhan blogi aina tekijänsä näköinen. Musta olisi vaan ihan älyttömän kummallista valita asuni sen mukaan, mitä sen osaa ei olisi blogissa aiemmin nähty.  Se tuntuisi tietyllä tapaa huijaamiselta, eikä siihen kyllä riittäisi varallisuus tai kaappitilakaan.


Mitä ajatuksia aihe teissä herättää? :) Ja kertokaa myös, mitä tykkäätte asusta!8 kommenttia:

 1. Löysin äsken tänne blogiin ja jäin heti lukijaksi, ihania juttuja sulla täällä! <3 Tykkään asusta tosi paljon ja kuvauspaikkakin on onnistunut! :) Mä käytän myös samoja vaatteita mun blogissa tosi paljon, vähän eri asuissa tottakai! Mutta mulla on mun omat mustat luottofarkut jotka mulla on käytössä ehkä liiankin usein! :D Mutta minkäs teet! Meinaan ostaa toiset ihan samanlaiset!

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihana kuulla, tervetuloa vaan seuraamaan mun höpinöitä tänne!❤️ Kiitos paljon, itsekin tykkään kuvauspaikasta hulluna! Haha jep, musta on just inspiroivaa nähdä samoja vaatteita erilailla yhdisteltyinä :)

   Poista
 2. Mulla esiintyy usein samat vaatekappaleet blogissa. Musta vaan on mahtavaa itsekin huomata blogeissa kuinka samaa vaatekappale voidaan yhdistää moneen eri kokonaisuuteen. Lisäksi blogissani vilahtavat asut näkyy ylläni muutenkin useasti eikä vain sinä päivänä kun ne on kuvattu.:) Tosiaan joillain on halu kuvata aina vaatteet vaan kertaalleen blogiin ja sitten niitä ei näy, jokainen tavallaan ja se on fine. Mutta itse en ymmärtäisi sitä että joku ostaa vaatetta vaan koska sen saa kuvattua blogiin ja that's it.
  Upee asu! Mun täytyisi varmaan ruveta täydentämään farkkuvarastojani. En oo aikoihin pitänyt farkkuja kunnolla kun kaikki omistamani ovat niin kulahtaneita, mutta tekisi mieli kun joka paikassa nyt näkyy tällaisia ihania simppeleitä farkkuyhdistelmiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täysin sama homma on mullakin! Ja juurikin tuo laaja yhdisteltävyys vaatteissa on mustakin tosi inspiroivaa :) Tapansa tietysti kullakin, kuten sanoit. Ja kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät asusta!❤️ Heh, ei kun vaan farkkuostoksille!

   Poista
 3. Olen ihan samoilla linjoilla kanssasi tässä asiassa! Miusta on vain hyvä, jos bloggaaja osaa yhdistellä samaa vaatekappaletta useaan eri kokonaisuuteen, jolloin lukijakin voi innostua vaatteen monikäyttöisyydestä :) Nykyään pistää kyllä heti silmään sellaiset yhteistyöpostaukset, joissa vaatteita esitellään omina lemppareinaan, mutta myöhemmin niitä ei paljon blogissa näy :D

  Tykkään kyllä tosi paljon siun tyylistä - ihania kuvia jälleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä sun kanssa! :) Monikäyttöisyys on todellakin inspiroivaa. Ja sanooa muuta, musta on niin hassua että niistä "lemppreista" ei sitten koskaan kuululaan mitään :D Kiitos hurjasti ihana Tuuli!❤️

   Poista
 4. Onpa jotenkin erityisen kiva muokkaus näissä kuvissa ja missä kävitte ottamassa nää? Niin kiva toi kuvauspaikkakin ja asu tottakai<3 Ja vitsi tykkään ihan superisti näistä sun pohdiskelupostauksista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitti paljon Inka!❤️❤️ Me käytiin siinä kirjaston lähistöllä kuvailemassa, löydettiin ihan sattumalta tää kohta joten en osaa oikeen selittää! :D Mut pitää käyä vaik yhdessä kuvaamassa tuolla joku päivä :) Ihanaa, kiva kuulla että tykkäät❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä