Slider

Sushivinkki Tallinnaan

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

IMG_0111-2

Nyt ois kuulkaas sushia rakastavat Tallinnankävijät huippuvinkkiä tarjolla! Mä jo viimeviikolla kertoilinkin Tallinna-aiheisessa postauksessani yhdestä parhaimmista sushimestoista, jossa olen käynyt. Kyseessä on Tallinnan keskustassa sijaitseva Sushi Plaza, jonka osoite on Narva maantee 6. Sushi Plazaan törmää väkisinkin, kun painelee Virukeskuksen Rotermannin puoleisesta päädystä aukeavaa suoraa katua pitkin. 

IMG_0114-3

Sushi Plazassa on vaikka minkälaisia susheja, joista saa kasattua erilaisia settejä esimerkiksi yhdessä jaettavaksi, kuten me äitinikin kanssa tehtiin. Tämä meidän 20 sushin setti maksoi noin 20€, mikä oli meidän mielestä aika edullista, sillä sushit olivat isoja ja ruokaisia. Suosittelen muuten erityisesti maistamaan paikan tempura-susheja, ne ovat mun lemppareita ja niiin herkkua!! Sushien lisäksi listalta löytyi myös ihanan näköisiä keittoja, salaatteja ja erilaisia bowl-tyyppisiä ruokia. 

IMG_0121

Paikassa ei ole lainkaan suomessa olevien kiinalaisten ravintoloiden fiilistä, vaan ravintola on yleisilmeeltään ja menultaan moderni ja tuntui olevan kovasti  nuoremman porukan suosiossa. Täällä tullaan vielä varmasti käymään useammankin kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä