Slider

Muuttointoilua

torstai 25. toukokuuta 2017Joku on ehkä nähnyt mun Snäpissä ja Instastoryssä jotain tähän viittaavaa – me nimittäin muutetaan!! Kyseessä ei siis ole mitään radikaalia, saman kaupungin sisällä pysytään ja alle 10 kilometrin säteellä liikutaan, mutta kuitenkin :D Me ollaan jotenkin ihmisinä niin sitoutuvaisia, että halutaan pitää koti mahdollisimman pysyvänä – meidän molempien painajainen olisi alituinen muuttaminen paikasta toiseen. Toivotaankin siis kovasti, että tulevassa kodissamme saisimme majailla ne muutamat vuodet, ennen kuin omistusasuntokuviot ovat sitten ajankohtaisia.

Untitled #60


Tässä meidän nykyisessä kodissamme me ollaan asuttu noin 2 ja puoli vuotta, ja viimein kohdallemme osui asunto, jonka vuoksi ollaan valmiita muuttoon. Tulevan asuntomme parhaimpiin puoliin lukeutuu keskustan läheisyys ja se, että siinä on 10 neliötä lisää olla ja elää, asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa, sekä siinä on koko asunnon levyinen lasitettu parveke rauhalliselle sisäpihalle. Etenkin tuota lisätilaa ja parveketta en enää malttaisi odotella, todellista luksusta tämän parvekkeettoman miniasunnon jälkeen! Tulevaan kotiimme ei tulla tekemään mitään sen isompia huonekaluhankintoja (ja nyt kun sanon tän, niin varmana tullaan.. :D) sänkyä lukuunottamatta, mutta olen jo nyt ihan varma siitä, että sisustuskärpänen puraisee pahemman kerran asetuttuamme kodiksi ainakin pienempien juttujen suhteen. Odotankin innolla muutamien yksityiskohtien uudellen laittamista, sekä tietysti parvekkeen sisustamista. Mä oon sisustuksen suhteen niin hetimullekaikkitänne-ihminen, mutta eipä tässä mikään kiire ole, rauhakseen vaan koti kuntoon. Vitsi, kun en malttaisi odottaa, sisustuskuumetta kuitenkin helpottaa tämänpäiväinen Ikeareissu!! Postauksen kollaaseissa vähän osviittaa siitä, miltä toivoisin uudessa kodissamme näyttävän.Untitled #61


Miltä nämä sisustuspläänit teidän silmiin näyttävät, osuuko meillä sisustusmaut yhteen?


4 kommenttia:

 1. Teiän koti tulee näyttää niin ihanallle!!❤ Onneks oon kutsunu itteni jo kyläilemää :-D ja eikä vähän ihanaa et saatte vihdoin parvekkeen! Se on ihan paras, mä oon viime päivät asunu meiän omassa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Heh myöhäinen vastaus tähän kommenttiin, sähän oot tosiaan jo meillä käväissytkin :) Ja joo oon niin fiiliksissä kanssa meidän parvekkeesta! :)

   Poista
 2. Hei mikä sun snäppi on? Ei oo jotenki ikinä osunu silmiin se :) Mut löytää sieltä nimellä Pinxedful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun snäppi on sama kuin insta, eli hennnnas :) Täytyykin lisäillä sut!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä