Slider

Korealaisia ihonhoitotuotteita arvostelussa

torstai 18. toukokuuta 2017

IMG_0767

Mä olen viimeaikoina ostellut muutamia uusia ihonhoitotuotteita, korealaisia sellaisia, sillä oon vaan mennyt ihastumaan niihin ihan totaalisesti! Bongasin erään fb:n beautyryhmän seinältä suomalaisen korealaiseen ihonhoitoon/kosmetiikkaan erikoistuneen nettikaupan, kissmybox.fi:n, jonka loppualeihin menin hullaantumaan. Vinkkinä, että sieltä saa edelleen korealaisia ihonhoitotuotteita super edullisesti! Nämä mun ostokseni maksoivat vain 20€, normaalihintaisena tämä setti olisi ollut varmasti noin puolet kalliimpi. Boksista paljastui  ihonpuhdistustuotteita sekä erilaisia naamioita, joista kerron mielipiteeni ja kokemukseni!

IMG_0037

Missha Firming Gel Eye Patch & Brightening Eye Patch. Vasemmanpuoleisin tuote ei kuulu Kissmyboxin tilaukseeni, mutta päätin ottaa sen kuitenkin arvosteluihin mukaan! Nämä silmänalusnaamiot ovat silmien alle asetettavia geelimäisiä lappusia, joiden tarkoituksena on kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa silmänalusten ihoa. Vasemmanpuoleisimmat geelilaput ovat oikeanpuoleisiin verrattuna paljon liukkaammat ja märemmät, sillä ne uivat kotelossaan kauttaaltaan vaikuttavassa aineessa. Ihon tulee siis olla huolellisesti kuivattu ennen näiden geelilappusten paikalleen laittamista, sillä muuten saa olla koko ajan korjailemassa poskille valuvia lappuja. Vaikutukseltaan koen nämä tehokkaammiksi kuin oikeanpuoleiset, sillä näissä on selkeästi enemmän kosteuttavaa ominaisuutta, mitä ainakin oma ihoni kaipaa kovasti. Oikeanpuoleisissa naamiolapuissa puolestaan viereistään parempaa on se, että ne pysyvät paremmin paikoillaan, mikä tekee käyttökokemuksesta tuplasti paremman. Ne tarrautuvat tiukasti silmänalusihoon kiinni, ja näiden kanssa voi vaikka heitellä kärrynpyöriä, eivätkä laput valahda yhtään :D Silmänalusnaamioiden kanssa on hyvä ottaa huomioon se, että millään yhdellä tai kahdella käyttökerralla ei tule saamaan aikaiseksi mitään wow-efektiä. Nämä ovat enemmänkin pidemmän tähtäimen juttuja, ja huomattavia tuloksia silmänalusihossa alkaa huomata vasta noin kuukauden tai parin viikottaisen käytön jälkeen.

IMG_0046


IMG_0798Missha Super Aqua Cleasing Milk & Cleansing Water. Nämä kaksi tuotetta eivät myöskään kuulu Kissmyboxin tilaukseeni tai heidän valikoimiinsa, mutta halusin ottaa nämäkin kaksi mahtavaa ihonhoitotuotetta mukaan tähän postaukseen. Nämä ovat kuulkaa parhautta. Olen vaan yksinkertaisesti niin vakuuttunut siitä, että korealaiset ihonpuhdistustuotteet ovat ihonhoitotuotteiden priimaa. Jos haluat ottaa edes ripauksen korealaista ihonhoitoa mukaan omaan ihonhoitorutiiniisi, niin suosittelen lämpimästi oman ihotyyppisi mukaista puhdistustuotetta. Näillä meikit lähtevät naamasta kertarykäyksellä, eivätkä ainakaan nämä kyseiset ole sen kalliimpia kuin markettien Lorealit ja Niveat, saatavuus on vaan tietysti hankalampi. Olen todennut tämän jo blogissani varmaan sata kertaa, mutta ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa, kun aloitin käyttämään korealaisia ihonhoitotuotteita.

Tonymoly Clean Dew Aloe Foam Cleanser. Voisin kopioida tähän suoraan ylläolevien puhdistustuotteiden hehkutukset! Pidän erityisesti tämän putsarin koostumuksesta, joka on kämmenelle pursottaessa jotain puhdistusmaidon ja puhditusgeelin välimaastoa, mutta kasvoille veden kanssa levittäessä se muuttuu vaahtomaiseksi. Tuote puhdistaa ihon todella tehokkaasti kuivattamatta sitä.

It's Skin Clear Skin Peeling Swab. Nyt päästäänkin tämän tilauksen hutiostokseen :D Nämä ovat tosiaan ihoa puhdistavia "kuorintapuikkoja", jotka eivät sitten kyllä kuorineet mitään tai myöskään puhdistaneet. Tuote muistutti vanupuikkoa, jossa toinen pää on iso. Tällä puikolla piti hinkata naama läpi, ja saada jokin vaikutus aikaan. Mä en rehellisesti sanottuna huomannut tällä tuotteella mitään vaikutusta ihooni, minkä vuoksi en voi suositella tätä kellekään!

IMG_0791-3


Tonymoly Kiss Kiss Lovely Lip Patch. Mä rakastan huulinaamioita, ja tykkään tehdä ne aina huulten kuorinnan yhteydessä. Kaikki kokeilemani korealaiset huulinaamiot ovat olleet todella hyviä vaikutukseltaan, eikä tämäkään naamio ollut poikkeus. Huulinaamiot ovat yleensä huulten muotoisia geelimäisiä lappuja, joiden päätarkoituksena on kosteuttaa huulten ihoa, ja mahdollisesti tasoittaa juonteita. Tuotteesta jäi hyvä ja kosteutettu fiilis huulille, sekä sellainen hetkellinen kiva turvotus. Tässä kyseenomaisessa naamiossa ainoa miinus oli se, että naamio oli aivan valtavan kokoinen. Se peitti tyyliin puolet kasvojeni alaosasta, minkä vuoksi se pysyi todella huonosti paikoillaan :D Loput vaikutusajasta pitelin naamiota suunnilleen kädelläni naamassani. Tätä samaista naamiota en siis tilaisi huonon pysyvyyden takia uudestaan.

IMG_0759 IMG_0771-3

Tonymoly I'm Real Sheet Maskit. Okei, saattoi ehkä vähän lähteä lapasesta, kun huomasin nämä suomalaisessa korealaisen kosmetiikan ja ihonhoidon verkkokaupassa Bearel.fi:ssä. Sheet Maskit ovat siis näin suomalaisittan kangasnaamioita, eli naamalle laitettavia "märkiä rättejä", joissa on reiäit silmille, nenälle ja suulle. Naamio ui pussissaan vaikuttavassa aineessa, jonka pitäisi tehdä taikansa 20-40 minuutin aikana. Mä tykkään tehdä näitä naamioita aina yötä vasten, sillä silloin vaikuttavan aineen voi jättää rauhassa muhimaan ihoon yön yli. Aamulla iho näyttää aina huomattavasti kirkkaammalta ja yleisesti paremmalta. Olen suosinut erilaisia korealaisia sheet maskeja mun viikottaisessa ihonhoidossa noin puolenvuoden ajan, enkä todellakaan ole luopumassa tästä tavasta. Maski per viikko on varmasti yksi merkittävä osasyy mun ihon nykyiseen hyvään kuntoon. Erityisesti nämä TonyMolyn I'm real-maskit ovat mun kokemukseni mukaan todella tehokkaita, ja ovathan ne myös ihan supersöpöjä. Erityisesti odotan tuon punaviininaamion testaamista, musta on vaan jotenkin niin hassua, että punaviiniä käytetään ihonhoidossa! :D 

Löytyykö näistä tuotteista teidän lemppareita, tai testiin lähteviä tuotteita?

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus!! Jos löydät uusia supsikkeja niin mielelläni kuulisin myös niistä jatkossa!:)

  VastaaPoista
 2. Todella kiinnostava postaus kun itsekin olen hullaantunut Korealaiseen kosmetiikkaan. Mä shoppaan Bearelissa välillä ja sieltä lähtee Misshan mustapäälaastareita yleensä tilaukseen - samanlaisissa ussukoissa kun nuo silmälätkät jotka muuten alkoi kiinnostaa!
  Hetki sitten sain kokeilla myös ekaa kertaa nuita Sheet Maskeja, kokeilin HolikaHolikaa ja Misshaa, mutta taidan seuraavaksi tilata nuita Tony Molyn I'm Real maskeja.
  Ihan uusi tuttavuus tuo kissmybox, taidanpa pistää tilaukseen tuon boxin tässä kesän aikana, mulle tulee kokeiluun nyt kesäkuussa BetteBox niin en kehtaa kahta boxia päällekkäin tilata:)

  VastaaPoista
 3. Mä ite tykkään kans korealaisesta kosmetiikasta! Varsinkin kangasnaamiot on ihan mun suosikkeja.

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Korealaiset ihonhoitotuotteet vaikuttavat kyllä kokeilemisen arvoiselta! Täytyy ehdottomasti tutustua lisää ja tilata muutama tuote testiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä