Slider

Kevään positiivisia

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

IMG_0051

- Trenssikelit. Okei, nyt on ollut taas vähän viileämpää, mutta yleisesti ottaen kuitenkin se, että jo joinain päivinä pärjää ihan kevättakeilla. Jee!!

- Valon määrä. Vieläkin iltaisin hämmästelen sitä, kuinka valoisaa oikeasti etenkin iltaisin onkaan. Se piristää yleisfiilistä niin paljon, ja helpottaa tietysti kuvienkin ottamista.

- Noin viikon päässä häämöttävä kesäloma. Siis oikeasti, mihin tämä fuksivuosi oikein vierähti?!

IMG_0073-2

- Oman kehittymisen huomaaminen itselle tärkeissä asioissa. Tämä liittyy vahvasti koulupuolen juttuihin. On siistiä huomata oppivansa päivittäin uutta ja parantavansa pikkuhiljaa!

- Kutsu parin viikon päästä olevaan bloggaajatapahtumaan. Niin kivaa ja jännää päästä osallistumaan tällaiseen ja tutustumaan toisiin bloggaajiin!! Itse kun en ennen ole vastaavanlaisissa käynyt. 

- Kuivat, lumettomat kadut ja tennarit. Ja paljaat nilkat! Niin blogikliseitä että huhhuh, mutta oikeesti, kuka nyt ei ilahtuisi siitä ettei enää tarvitse painella menemään niissä iänikuisissa talvikengissä?

IMG_0030-2

- Kesätyöt. Olen todella onnellinen siitä, että pääsen töihin. 

- Kivat pläänit ihanien tyyppien kanssa. Loppuviikosta olisi suunnitelmissa muun muassa järkätä tyttöporukan kanssa pääsiäisbrunssi!

- Tämä viikko ja ensi viikko, sillä molemmat ovat vain neljän arkipäivän viikkoja!  Tämä pitkä viikonloppu ei voisi osua parempaan saumaan, sillä viime päivät ovat olleet aika intensiivisiä. 

IMG_0057-3
Trenssi Bershka, Housut Vila, Kengät Adidas, Laukku Furla

Mitä kivaa teidän kevääseen kuuluu? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä