Slider

Kauneushaaste

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

IMG_0372


1. Varhaisin meikkimuistosi?

Hmm.. Oisko ollut joskus ihan niihin aikoihin kun aloitin koulun. Me meidän naapurin tytön kanssa meikattiin sellaisilla "lastenmeikeillä", ja mun lemppari niistä oli sininen huulipuna. Olin mielestäni sinisine huulineni niin coolin näköinen, ja me keikisteltiinkin ylpeinä sotamaalauksissamme ympäri kyliä. :D

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?

Mulla on laukussa meikkipussissa mukana yleensä concealer, puuteri, huulirasva/kiilto, ripsentaivuttimet ja ripsari. Yleensä en tosin tarvitse päivän aikana mitään noista lukuunottamatta huulirasvaa, mutta noi on sellaiset, joilla saa pahimmat vahingot korjattua!

IMG_0353


3. Lempituoksusi?

Victoria's Secretin Noir Tease. Mä en yleisesti ottaen välitä VS:n muovipulloissa olevista tuoksuista, mitä mistejä ne nyt onkaan. Ne haihtuvat tosi nopeasti eivätkä oikein säväytä. Noir Tease puolestaan on vähän voimakkaampi ja paremmin pysyvä tuoksu, joka on tosi naisellinen ja mun nenään älyttömän hyvän tuoksuinen. Oon saanut siitä myös paljon kehuja, se tuntuu jotenkin niin mun tuoksulta.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Itsevarmuus, ystävällisyys ja hymy. Noita ei voi minkäänlaisella pakkelikerroksella saavuttaa, vaan ne tulevat sisältä. Siksi ehkä ne onkin niitä parhaita, ja tekevät ihmisestä kauniin ulkonäöstä riippumatta. Mutta jos pitäisi antaa oikeasti meikkivinkki, niin ehkä se, että älä ikinä ala väsätä haastavaa silmämeikkiä tai rajauksia kiireessä!

P3270186-2


5. Uusin kosmetiikkalöytösi?

Kissin Ritzy-ripset! Ennemmin olen käyttänyt tekoripsiä, joissa on ns. aukoton ripsinauha, mutta näiden ripsien ripsinauhassa on rakosia ja ne näyttävät paljon ilmavammilta ja luonnollisemmilta. Tykkään ihan hurjasti!


6. Ikimuistoisin virheostoksesi?

Hmm.. Varmaan joskus 6-luokalla joku mun ihonsävylle aivan vääränvärinen meikkivoide/peitevoide, jota piti tietysti siinä ihanassa sen aikaisessa pissisvaiheessa survoa naamaan ja huuliin kilotolkulla.

IMG_0365

7. Meikkivoiteella vai ilman?

Onpa vaikea kysymys. Riippuu ihan  tilanteesta, ei mulla ole tähän mitään ehdotonta vastausta :D Jos on ihan vaan kotihengailupäivä ja käyn vaan tyyliin kaupassa ja salilla, niin sitten todellakin ilman. Jos puolestaan olen enemmän menossa ja haluan näyttää huolitellummalta, niin sitten meikkivoiteella. Meikkivoide saa tietenkin ihon näyttämään tasaisemmalta ja virheettömämmältä, mutta nautin myös siitä meikittömyyden tunteesta, kun iho saa oikeasti hengittää.


8. Eyeliner vai kynä?

Kynä! Mulla on raskaat luomet, joten suosin enemmän kynällä tehtyjä, ihan ohkaisia ja sumuisia rajauksia aivan ripsien tyveen. Paksut eyelinerit on mun silmäluomille ehdoton no-no, sillä ne syövät mun vähäisen näkyvän liikkuvan luomen pinta-alan aivan kokonaan, ja saavat mun silmät näyttämään paljon pienemmiltä. Haluaisin tosin osata tehdä eyelinerilla näyttävät siipirajaukset!

IMG_0342

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Tweezermanin ripsientaivutin. Se on aivan paras, taivuttaa ripset kauniin kaarevasti, eikä kulmikkaasti kuten jotkut huonommat taivuttimet. Mun ripset ovat semipitkät, mutta luonnostaan aivan piikkisuorat ja ne kaartuvat enemmän jopa alaspäin, kuin ylös :D Siksi siis ripsientaivutin on mulle ihan ehdoton, se avaa katsetta nätisti ja tuo ripset paremmin esiin.


10. Tuote, jota haluaisit koittaa?

Estee Lauderin Double Wear-meikkivoide. En ole kuullut siitä yhtäkään moitteen sanaa, päin vastoin pelkkää ylistystä. Olisi siistiä kokeilla, onko se kaiken hypen arvoinen!  Ehkäpä se siis pääsee testiin, kun edelliset meikkivoiteet ovat kuluneet loppuun. 

2 kommenttia:

  1. Hei jee olipa kiva nähä tää sunki blogissa!!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit!❤️ Tää oli kyllä hauska toteuttaa!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä