Slider

Ihana eilinen Tallinnassa

torstai 27. huhtikuuta 2017

IMG_0013-2 IMG_0018

Me otettiin ja lähdettiin eilen äitini kanssa, suuntana jälleen Tallinna! Tiedossa oli siis oikein kunnon äiti-tytär laatuaikapäivä, vähän shoppailua ja hyvää ruokaa. Me lähdettiin liikkeelle jo tosi aikaisin aamusta, ja mä vielä tenttiin lukemisen jäljiltä muutaman tunnin yöunilla.. :D Mutta välillä näin, se ei menoa haitannut! Laivalle tultaessa heti ensitöiksemme suuntasimme kokoamaan itsellemme salaatteja, jotka olivat yllättävän hyvät. 

IMG_0057 IMG_0098 IMG_0083-3

Paikan päällä meitä odotti melko kökkö keli. Sää oli luokkaa 10 minuuttia sadetta ja 5 minuuttia paistetta, ja sama sykli kiersi kokoajan :D Siitä huolimatta mulle on joka kerta ihan pakollinen juttu päästä piipahtamaan vanhassa kaupungissa, ja sinne suunnattiin tälläkin kertaa. Pastelliväriset talot ja kaunis vanha arkkitehtuuri vaan ovat mun heikkouksia!

IMG_0111-2

Me ollaan äitini kanssa ihan sushihulluja, joten varmasti on ihan arvattavissa, millaiseen paikkaan suunnattiin nälän iskiessä! Meidän piti itse asiassa jo viime reissullamme käydä tässä samaisessa sushimestassa, mutta meillä loppui aika kesken. Tällä kertaa aikaa oli reilusti enemmän, joten kerettiin ihan kunnolla istahtaa nauttimaan sushista ja lasillisista valkkaria! Mä olen käynyt tässä paikassa kerran aiemminkin, ja voi pojat. Sanon vaan, että parasta sushia mitä mä olen koskaan maistanut. Samaa mieltä oli äitinikin! Tästä paikasta tulen tekemään vielä ihan oman vinkkauspostauksensa, niin herkkua oli.

IMG_0165-2

Mukaan reissulta tarttui myös muutamat löydöt niin pukeutumisen kuin sisustuksenkin osalta. Kaikista parhain ostos oli mun mielestä nämä ihanat loaferit! Juuri laivamatkalla selitin äitilleni, kuinka haluaisin siistit teräväkärkiset naiselliset loaferit. Nämä olivat juurikin sitä, mitä olin mielessäni kaavaillut! Tykkään siitä, miten noissa on yhdistelty mokkanahkaa ja tavallista nahkaa, ja ehkä suurin syy miksi ihastuin niin palavasti on tuo kultainen korko. Voi kun vaan vielä saataisiin ne kesäkenkäkelit, pidä kiirettä kesä!!

4 kommenttia:

 1. Eikä mitä herkkuja näis kuvissa, mä en kestä!! Meiän pitää mennä joskus yhes sushille, jos mäki alkaisin pikkuhiljaa enemmän ja enemmän tykkäämää siitä :-D ja noi kengät on aivan täydelliset!❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah jep oli kyllä niin hyvää, ruoka on parasta!! :D Hei täytyy todellakin mennä yhdessä, sushi on niiin hyvää, että kun sen makuun pääsee niin ei ole paluuta takaisin!! Kiitos paljon, mustakin ovat aivan ihanat!❤❤

   Poista
 2. Ihania kuvia ja namii mitä ruokia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saga!! :) Heh joo nuo ruuat olivat kyllä niiin hyviä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

© 2020 Henna Seppälä